Navštíveno 692x

Ahoj, mam moznost zakoupit za jakz takz slusne penize tento 4kanal. Nemate nekdo zkusenosti, nebo nejake reference? Byl by stary rok a pul a byl by za cca. 25t. Zajimalo by mne srovnani treba s VRX4.300 nebo s A4 od DLS. Oba posledni zesilovace, zanovni, jdou sehnat za cca. 17-20t. Jde mi o to, zda se vyplati pridat na ten Brax. Zda ten rozdil bude slyset. Je to na kompa Morel Elate 6. HU je Clarion 938.
Diky moc za prispevky!

04.09.2006, 19:13 |
dddd to nev9m,ale Brax je proste BOMBA
No, Brax je už branej jako hi-end ne? Cenovky tomu odpovídaj. V testech má zvukově výborný výsledky. Za tu cenu, myslim dost dobrá koupě. Zdejší odbornost ti určitě poreferuje líp.
Martine, nebudu ti to psat do mailu - nejak opet nestiham, tak pisu az ted, ale jestli mas moznost za penize, co pises, tuhle nadheru koupit, tak nevahej a dobrej nebo spatnej? to vubec neres - jeden z nejlepsich - mocmocmoc dobrej zesik! A predevsim na kompech, co mas, bude moc znat ten vykon - hodne pomuze, takze nevahej a pak mi hod na mail fotky az bude doma - to musim videt ;-)

04.09.2006, 23:11 |
Augi na ebayi se pohubuje taky tak za ty prachy - měl jsem na něj taky zálusk ;-)
to augi; taky musis vsechno vyslepicit! :-) to abych ho ted vzal na "sofort kaufen"! :-)

04.09.2006, 23:37 |
Augi Martas : jupiii ;-)
len pozor, lebo toto je uz 2. akcia na tento isty zosik, v prvej ho niekto vydrazil za 790 a nekupil, teraz je ponuknutych 900- ale to vyzera skor tak, ze si predajca "prihodil".
PS> nie, nechcem ho, prave som dokupil 2 PG-cko ;-)

05.09.2006, 13:41 |
clown ja bych do toho nesel
:o))))
JOKE .
jen je otazka ... co na to povesit :o))
mozna tak do te super 6 kanal edice .. za 10.000 eur .. to jo :o))

05.09.2006, 14:37 |
Daryl (A)
ajta krajta :)
to clown: Morel Elate 6 - to by nemuselo byt zle, ze ne? :-)

07.09.2006, 10:40 |
clown Martas ... no . michat tohohle nemce s zidama ... to nevim ... :o)))
jako Morely sem neslysel ani jedny ... jen par lidi rika, ze za ty penize to nestoji :o)))
Mozna bych hledal i kompa od Braxe ... :o)))
ten clown bude bitej, ja to jinak nevidim :-)

08.09.2006, 07:09 |
Ricci Noclue, PGcko nie je zrovna to prave orechove pre Elaty...
já už s Braxem nějaký ten čas hraji ,a je to fakt mazec... :-)
Ricci> starsie PG :-), ked doriesim HU/PROC, potom poskusame