Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DOTAZ

o Navštíveno 571x o
o 03.09.2006, 10:21 | KAJEL
mám dotaz,máte někdo zkušenosti se subwooferem Magnat TXC 1500?dík

o 03.09.2006, 22:14 | Escudo
Asi myslíš XTC, je to starší řada, tady to asi už hitem nebude, ale to neznamená že nehraje, pokud bude mít dobrej box, tak tě to při každý písničce učeše jinak, tuším že má 350Wrms, takže ho nějakym odpovídajícím způsobem krmit. Ptal jsi se i na cenu, nedavno ho někdo prodával bez boxu 2600, ale pokud bude v super stavu, tak by se asi zkouslo 3000Kč, ke konci vyšel docela levně
o 04.09.2006, 12:05 | KAJEL
jsem v názvu spletl,chce za něj 3000Kč,já mám Toxic TSW-120F a nelíbí se mi jak hraje tak bych si s tím Magnátem chtěl polepšit.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4191 sekund.