Navštíveno 609x

Dneska mi prisla dalka RUE-4187, tak jsem ji hned chtel odzkouset. Bohuzel vubec nereagovala, myslel jsem si ze jsou baterky v haji, tak jsem dal jine, ale bohuzel porad nic. Tak jsem se na to vybod, nemel jsem moc casu, nastartoval a jel. Asi po pul hodine jsem dorazil za kamosem a tak jsem to opet vyzkousel a hle, normalne vse fungovalo. Tak uz jsem mel radost ze vse funguje jak ma. Jenze, dojel jsem pak domu, vyndal tatranku a asi po trech hodinach kdy jsem jel zase pryc jsem nahodil tatranku a ono zase nic:-( Dalka zacla fungovat asi az po peti minutach. No a tak to je vzdy kdyz sundam tatranku:-( Nevite cim by to mohlo byt? Nesetkal se s tim nekdo? Diky za kazdou radu.

30.08.2006, 22:19 |
Ivouš zresetuj radio, pak by to mělo naskočit a normálně fungovat
hifi: susenka to asi nebude,vid? Co treba takovej odminatelnej panel od radia....:D
C...arlos: :-D
Reset jsem zkousel hned, ale bohuzel bez uspechu:-( Dnes se mi podarilo ovladacem ovladnout zase prd:-(
Neni nekdo z F-M kraje, popripade Ostravska kdo ma radio Alpine s dalkou a byl by ochoten se se mnou sejit za ucelem vyzkouseni zda je v haji dalka nebo radio??? Prosiim
Tak co? Nikdo s Alpinkou v F-M kraji??? No to snad nee:-(
c...arlos: no ja sem si rikal, proc by to nefungovalo kdyby mel v aute tatranku nekde....:)) treba mam moc energie sbaleny na cesty a rusi signal od ovladace :)))
Vazne nikdo?:-( A nahodou o vikendu na MS WTCC v Brne na okruh nikdo s Alpinkou nejede? Ze bych to vyzkousel tam kdyz tady u nas je mrtvo:-(
Lidicky prosim pokud by nekdo z Brna byl ochotny se mnou sejit abych mohl vyzkouset dalku na jeho radiu, popripade jeho dalku na mojem radiu pisnete na 775656156. Jedu ted na vikend na okruh a budu bez netu. Diiiky