Navštíveno 691x

Čím vytlumit strop v autě? tlumící pěnou nebu klasicky antivybrační tlumící deskou? A když tak konkrétní zkušenosti. Dík

30.08.2006, 16:07 |
Smrada (M)
Podle toho co stavis. Levnejsi varianta Tappajomat (Tecsound), drazsi (lepsi varianta) SikaDamp, nejdrazsi nejaky Dynamat

30.08.2006, 22:29 |
ivls | Upraveno: 2006-08-30 22:30:28
myslím, že u sq by to mohlo jít bez tlumení :-))
- jestli tedy myslíš pro sebe
dynamat není nejdražší ale nejlepší

30.08.2006, 22:44 |
Cenda af - a na to jsi prisel jak, prosim te?

30.08.2006, 22:54 |
ivls jj, já taky nemám v autě nic jinýho než dynamat extreme :-))
ale to Pavel 02 zná

30.08.2006, 22:57 |
aTTim chlapi, to že to máte v autě ale neznamená, že je to nejlepší. Vím, že Dynamat je tu modla a neříkám, že není dobrej, ale nejlepší ? O tom mě ještě nikdo nepřesvědčil
jak sem na to příšel to je velice složite sem psát
n o a s i u š i m a :-)

30.08.2006, 23:26 |
aTTim cha cha chaaaaaaaa a ted jeste tu o Karkulce :))
dynamat na ex :-) nemusí přeci přesvědčovat stáčí když se těžce všude osvědčuje
AttIM : sem tě chtěl pobavit

30.08.2006, 23:31 |
aTTim potom se ti to povedlo
mno, modlete se dal :)
né fakt!!! tak čím bys mu poradil tlumit strop? pak leda brax exvibration

30.08.2006, 23:55 |
aTTim Materiálu je k dispozici hodně, na strop záleží, jestli se musí opravdu tlumit vibrace, nebo odhlučňovat, nebo oboje. Některé materiály už tu byly zmíněny, pouze Tecsound bych na strop nedával, je težkej. Osobně kouknu co je pod stropem a buď tam nedám nic, anebo něco lehkýho, ideálně sendvič s odhlučněním. To se bavíme o SQ, pokud je to na tlaky tak to chce pořádnej matroš proti vibracím.

31.08.2006, 00:08 |
Cenda af: pobavil jsi nas oba
jinak podobne jak aTTim, akorat tecsound bych nedaval vubec, osobne s nim nemam dobry zkusenosti.
mně o to šlo že:-) no ale tecsound sem si nahodou taky koupil dřív než dynamat a dobře mi tlumí pc skřín:-)
Daval jsem asfaltovy platy a na ne nalepil penu.
Bez vibraci a dokonale odhlucneno.
Hm, neni lepsi kabriolet? A je po problemech :)

31.08.2006, 14:01 |
gigo Uf, uf... nečekal jsem že se pohádáte... A rada pořádně žádná. Jde o zvukovou izolaci. Není to pro mě. Dynamat to fakt asi být nemusí. osobně jsem uvažoval o tlumící samolepící pěně, a pod ni asi něco co by nehrozilo že na sluníčku v horku poteče a případně poničí tapec na stropě. Netroufal jsem si proto na cokoliv s asfaltem.
omlouvám se gigovi !!! zapoměl jsem ho odhlásit a tak je to pod jeho jménem. Psal jsem to já.
no gigo,beru ty z autodaxu jen pro predstavu a kdyz je lepim,tak mam na pistoli nastavenejch 350stupnu a musel bych ji asi delsi dobu drzet,nez by skap.Tohodle bych se teda vubec nebal.