Navštíveno 575x

cau.... potrebuju radu ohlednne sestavy do auta radio mam vybrany bud Alpine CDE-9853R nebo Clarion DXZ 668RMP potom chci kompa do prednich dveri do zadnich mozna nejaky koaxialy podle vaseho uvazeni, do plata nejaky tripasma, basak a samozrejme nejaky zesik(y) na sestavu bez radia bych chtel dat tak max 35 tisic dik za rady
ps: a chtel bych to spise na tlaty nez na SQ

29.08.2006, 19:09 |
choze Co mas za auto? Jak velky repro mas vepredu?
do zadních dveří nic nedávej, tam by jsi ty repra zbytečně zabil.. Kdyby jsi chtěl něco spočítat, navrhnout, či postavit, tak se mi ozvi na ICQ 306011919
TO SE DA UDELAT SLUSNA MUZIKA ZA 35 TIS
mam golf 2 ve predu zatim 16 koax porad to planuju ale jaksi mi domaci prace nedovoluji nic podnikat ale uz se blizi zima :D
to doufam ze se da ale jeste tlumeni atd atd a chci aby to taky vapadalo ne to tam jen nahazet:D ...
No da seto udelat ale je to na nejakou dobu prace za jeden den to neudelas aby to bylo poradne a nejak to vypadalo
no jestli bude letos tak krasna zima jak loni tak bude casu az az:-)
2 AMG-65: chapu spravne, ze zvazujes predni kompa, repra do dveri, do plata a jeste basak?
to mi prijde strasne preplacany a sladi to tak, aby to dobre hralo, nebude vubec jednoduchy...
35 tis uz jsou slusny penize, ale chce to treba resit i do jakyho auta atd. - kdyztak treba zavolej a da se to probrat po telefonu, po netu je to silenyho cvakani :-)

30.08.2006, 09:23 |
choze tak bych dal kompa dopředu a sw do kufru všechno přes zesiky, není problém ti udělat nabídku čistě na spl a do těch peněz se vejdeš i s tlumením a kompletní kabeláží.
jinak vše na www.audio-art.cz
díky za nabídky vsechno projdu a urcite budu jeste otravovat:-)