Navštíveno 643x

27.08.2006, 21:55 |
kasos Všechny zdravim. Koupil jsem woofer ESX S-series 12'' 300w rms v BR ozvučnici. S woofrem jsem spokojený ale ta ozvučnice se mi moc nelíbí hlavně ten BR nátrubek příjde mi hrozně krátkej (z fota to nebude poznat a přesně to nevím). Potřeboval bych nějakou technickou specifikaci ale na netu jsem našel jen specifikaci na nejnovější řadu ESX :( Tak jestli někdo nemáte nějakej link nebo snad i vlastní zkušenosti.
Díky

28.08.2006, 00:49 |
Syrup hele 206ka! co bych dal za takovy misto v kufru :))

28.08.2006, 01:32 |
kasos to syrup tvůj příspěvek moc neřeší můj problém ale pobavil jsi mě :))) pro inspiraci se pochlub co tam máš ty. mě totiž už teď příjde že se tam nic nevejde. tedá já se vejdu (na co stan) :)))

28.08.2006, 12:18 |
Syrup

28.08.2006, 12:20 |
Syrup bohuzel ja do toho kufru nedam ani nakup. ale uz me to zacina srat, takze asi ho poslu brzo do sveta, a koupim neco mensiho .. :)

28.08.2006, 12:24 |
Yawor OT : kasos : máš plusový body za správnou značku pywa ;o))

28.08.2006, 14:36 |
kasos Yawor: dík :) ale furt to neřeší můj problém.
Syrup: když jsi říkal že se ti tam nic nevejde tak jsem čekal nějakou zástavbu ale co je tohle za mamuta 8-)?
Prosím nějakej link na starší ESX PROSÍM !!!

28.08.2006, 15:19 |
Syrup mamut jo?:)) no ja jsem tam predtim mel bandpass od Rockforda ale nejakym nedopatrenim jsem ho poslal do vecnejch lovist, tak jsem se nechal ukecat a mam tam tohle. Ale pujde to asi do sveta, problem je ze bych chtel neco silnejsiho ale to bych musel strelit i zesak a nejak nemam money na to neco koupit, takze si budu muset chvilku pockat. Nejradsi bych neco s malym objemem ozvucnice a aby to hooodne tlacilo, nojono .. :)
ten woofer ESX sem mel, moc dobrej, v origo ozvucnici se sterbinou...
[ Link ] tady je v te ozvucnici, myslim si ze basak je stejnej a bedna taky, nejaky rozmery tam sou ale asi to neresi rozmery sterbiny...:(