Navštíveno 1661x

Ahoj, do noveho Passata je mozno od VW za bratru 50tis Kc dokoupit zesik a repro od Dynaudio. Mate s tim nekdo prakticke zkusenosti? Stoji to za ty penize?
Jen pro info, vpredu ve dverich jsou 3pasmovy komponenty: 28mm kalota, 52mm stred a 20 cm! basak, vzadu ve dverich klasika 20mm kalota + 16,5cm basak. Vic info jsem nesehnal a prodejci vedi uplny prd.
Dik za kazdou zkusenost. Fr.

26.08.2006, 23:42 |
clown a nebude lepsi si koupit Lexuse s Mark Levinson ???
:o)))
davaj to tam jiz dyl .. ale nemam v okoli nikoho, kdo by do toho sel
za 50 koupíš normálně úplně jiný level než jakýkoliv výrobek od výrobce...

27.08.2006, 08:47 |
Stofi H.E.R.O. : az na to ze toto neni povsechne znamy OEM shit... Schvalne doma pristi tyden dohledam to DE autohifi, kde je par stran o vyvoji soundsystemu do noveho Passata.

27.08.2006, 08:49 |
Stofi
Stofi: Dik, jestli neco najdes, dej mi to do mailu, pls.
Dik.

27.08.2006, 10:13 |
Ricci No pocul som,ze to hra za ten doplatok viac nez slusne...
No................bez komentare ...jak pise HERO slysel jsem to hrat a jde to ale za ty prachy se da postavit lepsi muzika
vážení slyšel jsem jak Dynaudio v passatu tak Mark Levinson v Lexusu 400 Hybrid oboje máme ve firmě ale řekl bych ře OEM je správné přirovnání, nevím mě se to nelíbilo , myslím že investice za 50 papouchů není to správné , raději bez music a dodělat svůj vlastní .... tot můj názor

27.08.2006, 22:03 |
Ricci For je v tom,ze Passat ti bez radia nepredaju,je to standardna vybava,uz som sa informoval, kedze buduci rok ho chcem , budem ho musiet vykopnut sam:-)
no jako toho lexuse by mne zajimal poslech:Mark L. bych jako chtel ohodnotit.
to Ricci nevím teda jak tady v čechách ale právě na SK jsem poslouchal toho Passata a byla možná volba bud s music nebo úplně bez , tak nevím kde jsi to sehnal , kamarád se právě rozhodoval jestli si má vzít komplet s DA nebo si potom nechta postavit komplet hudba ....

28.08.2006, 11:13 |
IvanP Na OEM to nie je zlé ale to rádio je dosť zlé a signál do Sound systemu DY je vedený z reproduktorových výstupov radia :-(. Podobne sa to robí vo väčšine prípadov ale je to podmienka výrobcu automobilov v tomto prípade VW.
no prej k tomu je 10-kanal zesilovač , který je zabudovaný v autě , ale já ho osobně nenašel a ani neviděl :-)

28.08.2006, 16:09 |
Ricci Rome, pytal som sa priamo predajcu aut a bolo mi povedane,ze auto bez origos zabudovaneho autoradia sa nedodava...
U nas se Passat prodava vzdy s radiem a 4 repraky vpredu. 2 repro vzadu jsou jiz za priplatek. Stejne tak jako lepsi radio s CDchangerem.
Ten zesik by mel byt pod sedadlem ridice.

28.08.2006, 18:15 |
IvanP Sound System DY je za príplatok a obsahuje 10 reproduktorov Vpredu výškové 28mm, stredové 52mm, basové 200mm a vzadu 2 stredobasové 170mm. 10 kanálový digitálny zosilňovač, DSP procesory pre káždé pásmo.
Celkový výkon 600W.

28.08.2006, 18:16 |
IvanP bližšie info
www.dynaudio.com