Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Divny pipani po zapojeni autoraida

o Navštíveno 574x o
o 26.08.2006, 18:06 | shabi
Dnes sem zapojoval novy radio, kenwood. To stary tam melo isokonektory takze jsem to jenom precvak. Taky sem natahoval novy cinche a zdroj pro aktivni subwoofer (to byly ale jenom dva slabounky dratky jako na remote). Kdyz sem radio pustil vse hralo tak jak ma, ale kdyz sem rosvitil svetla tak v reproduktorech ale bylo slyset v pravidelnejch intevalech takovy divny pipani. Pripominalo mi to vytaceni cisla. Zdalo se mi ale ze nejak i divne pipaj samotny xenony. Co to muze byt? Pritom kdyz sem vratil stare radio, nic se nedelo. Ze by vadnej novej vyrobek?

o 26.08.2006, 18:25 | jipi
že by cinche?
o 26.08.2006, 18:29 | shabi | Upraveno: 2006-08-26 18:31:21
nn, stary radio hralo v pohode s tema novejma cinchema
o 26.08.2006, 18:37 | tappaja
"divne pipaj xenony"???
Co tam bylo puvodne, co je tam ted a co je to za auto?
Jestli jsi jen prehodil ISO, kenwood to muze mit trosku jinak nez to puvodni radio a jestli to dela psi kusy po zapnuti svetel, tak je mozny, ze mas treba nekde v tom ISU nejakej signal, nejakej impuls, kterym to stary radio treba zeslabilo jas, nebo tak neco.
Zkusils to i bez wooferu, bez tech cinchu?
Jo a co jeste znamena "dva slabounky dratky jako na remote"?
Remote by mel byt jeden drat, kde se po zapnuti radia objevi 12V.
Takze k aktivnimu wooferu by ti melo vest 5 kabelu, plus od baterky a minus treba nekde dobre okostrit na kastli, 2 cinch a 1 remote.
Popis to nejak bliz a lip jak to mas.
o 26.08.2006, 18:47 | shabi | Upraveno: 2006-08-26 18:54:48
takze: zesik je uplne out, protoze i po odpojeni cinchu, remote na zesik, napajech kabelu to dela stejne.Odpojil jsem i antenu. Staci aby byl zacvaklej ISO konektor a piska to proste, ale neni to ten zvuk jako kdyz je blbe ostinenej cincovej kabel k zesiku. Je to zvuk kterej se pravidelne opakuje a rek bych ze problem bude v tech svetlech, protoze ikdyz odpojim tu cas ISO konektoru ktera je urcena pro reprak a necham tam jenom tu druhou napajeci cast, tak ten zvku je stejne nekde slabounce slyset, ty repra to jenom chytaji a tim padem je to slyset vic. Je to kamosovo peugeot 206 rv. 2000 a ma tam xenony ktery tam nebyly ze zakladu. Ale jak rikam, stary radio sony zadny problemy nedelalo. Nejvic je pravdepodobny ze kenwood ma jinak zapojeni radia. Ale proc zrovna chyba pri sviveni??
o 26.08.2006, 18:49 | shabi | Upraveno: 2006-08-26 18:53:30
dva slabounky kabely jako na remote znamena, ze napajeci kabel a kostrici kabel k tomu aktivnimu wooferu jsou o stejnym prumeru jako je prumer dratu na remote, tak jsem to myslel
o 26.08.2006, 19:07 | tappaja
Tak si zkontrolujte ISO konektor v aute, jestli tam nema peugeot nejakou nestandartni odchylku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.7584 sekund.