Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > dá se tomu věřít?

o Navštíveno 598x o
o 26.08.2006, 15:54 | kasos
kamarád je v americe a až přijede tak si bude dělat auto :) chtěl by tam něco nakoupit je to tam o maličko levnější :) koukněte se na tohle a napište jestli máte někdo alespoň nějakou zkušenost s touto zančkou, nebo alespon poradte nejakou firmu na zesíky z ameriky. díky

[ Link ]

o 26.08.2006, 16:23 | tappaja
No podle me to bude jen prumernej, spis podprumernej zesik.
o 26.08.2006, 16:30 | VlastaCB
No ze zkreslenim 0.02% , odstupu signal sum 98dB a frekvencnim rozsahem 10Hz-30kHz to prumernej zesik asi nebude akorat to tu nikdo nezna i znacky co se tu prodavaji nemaji takovy parametry
o 26.08.2006, 16:36 | VlastaCB
Asi bych sel ale spis do tohohle zesiku ...lepsi parametry a je srovnatelnej s VRX co se tyce parametru
[ Link ]
o 26.08.2006, 16:40 | tappaja
Ale no tak, papir snese prece vsechno, a jeste kdyz prihlidnu k cene, tak to urcite zadna pecka nebude. Ano, muze prekvapit, ale osobne tomu neverim.
Jestli soudis jen podle psanejch parametru, tak nedelas dobre...
o 26.08.2006, 17:02 | VlastaCB
tapaja: nesoudim podle psanejch parametru ale i referecni zesilovace se daji ve statech koupt za penize nekolikanasobne levneji nez u nas ...bohuzel
o 26.08.2006, 17:04 | VlastaCB
o 26.08.2006, 19:10 | kasos
díky všem kdo se snažil poradit ale ty zesíky co jste mi poradili jsou v trochu jiný cenový relaci chtěl bych se dostat tak na 4K
o 27.08.2006, 10:10 | noclue
Vlasta, nic v zlom, ale len zato, ze niekto napise reference do nazvu zosilovaca, neznamena to, ze je zosilovac referencny.
Mal som moznost pocut install so Zapco Digital Ref erence a moc ma to neohurilo. Mozno to bolo reprakmi (AndrianAudio 3+2P) ale bol to dost ostry zvuk, vobec sa mi v tom aute nechcelo zostat...
Inac zapco ma referencnu seriu C2K, ale to je uz fakt ina cena.

kasos: woofersetc nie je ofic. dealerom, napriklad Zapco pred nimi varuje, ze vraj odstranuju vyrobne cisla zo zosikov, tym padom nemas vobec ziadnu zaruku a napriklad zapco odmietne aj akykolvek servis... okrem toho tie Zapca vobec nemaju lacne.

porovnaj EU so zarukou 2 roky:
[ Link ]
USA bez zaruky
[ Link ]

Doviezt z USA sa tak lacny zosik neoplati.
Suma sumarum, za 4K kup nieco jazdene v Cechach, najlepsie este tak rok v zaruke a si vysmiaty.
o 27.08.2006, 10:32 | All
Musím jen potvrdit to co píše Noclue. Cena v CZ je u ZAR1000.4 rovných 18000,- Kč takže v podstatě stejná jako jinde v unii. Ta trocha úspory (660,- USD je asi 15500,- Kč) při dovozu z US vezme za své. Tyto dovozy podléhají proclení a pokud si to človak nedoveze osobně ale nechá poslat je úspora v háji úplně. Tohle skutečně nemá smysl, bez ohledu na ztrátu záruky.
Kasosovi bych doporučil totéž co Noclue.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3262 sekund.