Jde mi spíš o zvuk, ne o to aby to řvalo. Chci nějak začít, takže bych uvítal, kdyby si dal někdo práci a napsal mi třeba i sestavu, ale nějak rozumně. Představa je kompa dopředu, dvoupásma dozadu, nějaký sub a k tomu zes. nevím jestli 4kanál a pro sub zvlášť nebo 5k. Ten začátek bude zatím jen rádio a kompa + tlumení - prachy :(( Zapojení mi udělá kámoš, mosfety, 2V out, 4Vout..... to je pro mě španělská vesnice, nemám ani čas se o to zajímat, chtěl bych jenom trochu slušně hrát. Takže mi jde o to, kdyby dal někdo radu ohledně sestavy - k rádiu za 10k jsou optimální kompa za 5k, zes za 6k a tak... Je asi hloupost věšet na rádio za dva litry kompa za dvacet a opačně. A k tomu rádiu - všichni chválíte Alpine, tak asi Alpine. Díval jsem se po 9851. Kompa jsem koukal po RF T162S nebo RF P162S. Ale nechám si poradit. Takže tak. Dík za rady.
Měl bych tu starší, ale v 1A stavu a v záruce Clarion DXZ838RMP, tak třeba ten. Cena je 8000 Kč + poštovné cca 100 Kč. Jeho původní cena byla někde kolem 18000 Kč.