Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rádio???

o Navštíveno 487x o
o 24.08.2006, 16:30 | nickname
Jaké rádio do 9000 ,-???

o 24.08.2006, 18:45 | Milhauzz
takovej detail, co od toho chces?
o 24.08.2006, 19:49 | nickname
Jde mi spíš o zvuk, ne o to aby to řvalo. Chci nějak začít, takže bych uvítal, kdyby si dal někdo práci a napsal mi třeba i sestavu, ale nějak rozumně. Představa je kompa dopředu, dvoupásma dozadu, nějaký sub a k tomu zes. nevím jestli 4kanál a pro sub zvlášť nebo 5k. Ten začátek bude zatím jen rádio a kompa + tlumení - prachy :(( Zapojení mi udělá kámoš, mosfety, 2V out, 4Vout..... to je pro mě španělská vesnice, nemám ani čas se o to zajímat, chtěl bych jenom trochu slušně hrát. Takže mi jde o to, kdyby dal někdo radu ohledně sestavy - k rádiu za 10k jsou optimální kompa za 5k, zes za 6k a tak... Je asi hloupost věšet na rádio za dva litry kompa za dvacet a opačně. A k tomu rádiu - všichni chválíte Alpine, tak asi Alpine. Díval jsem se po 9851. Kompa jsem koukal po RF T162S nebo RF P162S. Ale nechám si poradit. Takže tak. Dík za rady.
o 25.08.2006, 10:20 | SilverGhost
Měl bych tu starší, ale v 1A stavu a v záruce Clarion DXZ838RMP, tak třeba ten. Cena je 8000 Kč + poštovné cca 100 Kč. Jeho původní cena byla někde kolem 18000 Kč.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3488 sekund.