Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > colossus

o Navštíveno 351x o
o 23.08.2006, 19:40 | dddd
prosím o radu da se xx colossus linkovat a kdyz tak jak,u GZ je to vsude napsany ,ale u tohohle jsem to nenasel
díky

o 23.08.2006, 19:42 | dddd
jo na obalu je napsano MASTER/SLAVE OPERATION a na zesu je remote in out
o 23.08.2006, 19:51 | El-diablo
A co na signálových konektorech není tam vstup výstup? popřípadě není na zesu přepínač master slave
o 23.08.2006, 19:54 | dddd
je tam normalne line in a line out, ale prepinac mater- slave jsem nenasel
o 23.08.2006, 19:58 | El-diablo
line in je vstup signálu a line out je výstup jako by do slave zesu aspon to tak většinou bývá ale BMW318is ti to asi řekne přesněji on ho mněl myslím že je to dokonce ten tvůj
o 23.08.2006, 20:00 | dddd
jj to souhlasí
o 23.08.2006, 20:30 | BMW_318iS
jde spojit tak ze budes ovladat dva zesiky jednim ovladanim hlasitosti ale zadny vykon navic neziskas. Zalezi jaky mas SW a jakou maji onpedanci kazdopadne se mi ozvy na ICQ mam pro tebe dolezitou informaci ktera ti ulehci spoustu starosti ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 3.7413 sekund.