Navštíveno 660x

Máte někdo přehled, které zesilovače (1ch / 2 ch) z těch cenově dostupných mají dálkové ovládání ? Spíš nějaké z těch starších - úplně nový kupovat nechci. + co na tom DO je za možnosti nastavení. Díky
Spectron SP-A1500D, třeba, cena 4400 Kč. Na dálkovém ovládání jen zesiluješ a zeslabuješ basy. Další nastavení většinou nejsou a na těch cenově dostupných už vůbec ne.

23.08.2006, 17:39 |
dddd me by taky konkretne zajimalo co se tim DO dela ,ja bych rek ze jen bassboost, drive jsem si myslel ze vstupni citlivost nebo jak to tedy je?
dddd: nop jasne ze vstupni citlivist (gain). Bassboost zesilujes jen na zesiku, ale je to jen zbytecny zkreslovac zvuku nic vic takze bych to bejt tebou nechal max tak jak sem to nechal ja nebo uplne na minimu ;-)
Dálky bývají i bassboost nejenom gain
no tak v tom pripade kupuju jenom samy zesiky co maji zesilovani vstupni urovne, pac jsem se jeste z zadnym bassboost ovladanim nesetkal
ja mam na sve DB5 zesileni gainu, ne bassboost, k cemu by tento prznic zvuku asi tak byl...

23.08.2006, 19:16 |
Ricci PG Xenon 1200.1

El-diablo: nahod nejaky zesiky co maji misto zesilovani hlasitosti (gain) ovladani bassboostu, by me zajimalo kdo neco takovyho vyrabi
no a dalsi o kterych vis? treba i nejaky vyzsi nebo i stredni tridy ;-)
Tož s tím nemůžu sloužit toto je jediný co mi bylo řečeno že to je dálka bassboostu