Navštíveno 1226x

neskousel jste nekdo kolik natlaci woofer magnat XTC1500 a woofer XTC1200????
Dekuju

20.08.2006, 19:54 |
petis Jaký auto? Jaký napájení? Jaký zesíky? Bude auto komplet vytlumený? Když tohle všechno a ještě nejaký drobnosti vudeš vědět tak stejně ti nikdo nedokáže říct co natlačí víc
a nejakej woofer o prumeru 15" by jste mi dorucily ale chci to na tlaky a v cene okolo 6tis.
jo a bylo by to na zesik o vykonu 540wRMS
UŽ JSEM NA TO DOŠEL :-) ses nechal naklonovat a je vás tu víc že?
tunerKAMIL: myslim ze xtc1500 bude tlacit na 540w hodne slusne, tos to jeste nevyzkousel a uz chces neco jineho?
tunerKAMIL: myslel jsem teda ze uz ho mas, jestli ne, tak tu predchozi vetu, jako kdybych nerek :-)

20.08.2006, 23:41 |
audi ofil | Upraveno: 2006-08-20 23:43:35
on nic nezkouší on diskutuje ani tech 300litru nevyzkoušel :-(
prave ze jsem to vyskousel a vevnitr v auta to tlaci super ale kdyz otevru kufr tak se to strati
???a vubec nevim cim to je je proste hodne malo slyset,jestli je to tim ze ho mam nasmerovanej do stropu ale to asi tezko nebo mam na to taky vliv??
tunerKAMIL: Jediny co na to ma vliv je umisteni a nasmerovani v aute a typ auta. Uz jsem slysel par XTC, ktery tlacily ven fakt hodne
RadekFM :me to totiz fakt nechce tlacit ven a mam to ve Felde.
Woofer mam nahoru a basreflexi ven.
Tunere, tunere... Ty seš špekulátor jako swiňa...:o)
15" bude hlasitější, ale proč proboha furt ty XTCčka????

21.08.2006, 14:03 |
zdany TunerKamil: Ja mam 2x XTC300, coz je nasledovnik XTC1200 a udelal jsme s nima 140dB. Jinak ta 15" XTC tlaci celkem slusne, TUNER ji mel v aute a bylo to srovnatelny s temadvouna XTC300kama. Ale jak pisou kluci, zalezi na krmeni, na tlumeni, na bedne. Jinak tlací mi to slusne jak vevnitř tak i venku, když mám otevřený dveře.

21.08.2006, 18:45 |
El-diablo | Upraveno: 2006-08-21 19:16:13
.
tunere víš co je zajímavý že ho prodáváš a tvrdíš že nikdy nehrál že ho jen vystavuješ a ted najednou říkáš že s tím hraješ hochu ty seš zralej od někoho na pár přes hubu
Celica2.0GTI
o cem to mluvis????ja jsem nic takovyho nerikal????????
to ti trosku hrabe ne??

21.08.2006, 20:13 |
Pluto Celica zapoměl, že je loglej jako Diablo, tak to trochu upravil :-))))
mam rad prispevky kamila.

21.08.2006, 21:37 |
Luigi RadekFM: myslel jsem že jsi tuneruKamilovi prodal dva kusy XTC1500,alspoň jsi mi to tak psal,když jsem ti psal ,že mám o ně zájem,ale jak tak čtu tvůj přízpěvek tak to tak nevypadá...jak to teda bylo??nemáš je ještě náhodou?

21.08.2006, 21:43 |
Draxx Jestli dobre pocitam tak v prispevku z 19:30 je 14 (slovy CTRNACT) otazniku - a bez Celica2.0GTI je tam i 14 slovopismen.....to uz neni nahoda :P
Luigi: koupil je oba tunerKAMIL
Ja jsem je koupil mam je doma ale nevim proc rikaj ze jsem
trpisak???????????to vubec nechapu nemam duvud proc bych si menil nick,proc bych to delal?
tunerKAMIL: Proc si to myslime? Treba proto, ze jsi Kamil Trpišovský (podle Seznamu) coz je dost podobny na nick trpisakk, nebo proto, ze tady v inzeratech uvadis stejne tel. cislo za oba tyto nicky a taky treba ten xtc1500 cos vyfotil do inzeratu jako trpisakk je ten ode me

22.08.2006, 12:15 |
FSAL RFM :))) jj

22.08.2006, 12:31 |
Yawor to mě poser :o))))))

22.08.2006, 14:05 |
TUNER ...a je to venku.... :-)))

22.08.2006, 14:56 |
Luigi To bylo jasný hned,taky třeba podle uplně stejnejch inzerátů na Tuning fóru od kamilaTunera jako tady od trpisakka a taky stejně blbejch dotazů s milionem otazníků...
Ale že to nepřizná a tvrdí že to neni pravda je teda velkej nářez....
Já na tohoto pána už upozornoval i moderátory. protože je to podraz pro kupující pokaždý tvrdí něco jinýho a pokaždý pod jiným nickem
no kluci.. já radši nou koment nebo bych se musel ješte nasrat
NESNÁŠÍM lidi co nehrají na rovinu připadá mi jako by měl NĚKDO tak 12 roku...¨
tak jsme si hrál na xchatu že jsem měl 100 přezdívek ale ještě jako bonus jsem měnil pohlaví a vykladal si s holkama třeba v místnosti Lesbičky :)
hm odsouzenej už nepíše škoda ale ste ho prokoukli a věřím tomu měl by se omluvit a težce ale on už má beztak novej nick :-(

22.08.2006, 21:52 |
FSAL no vzhledem k tomu jak je na tom s iq, tak ho stejne nebude problem odhalit
no nesmí psát slovo xtc hlavně:-)
koukam ze jeho dalsi nick je "kamillll"