Navštíveno 1162x

20.08.2006, 14:13 |
dddd chtel bych se zeptat jak nahlizite na vyrobky znacky Sounstream,konkretneji na zesi Tarantula,Human Reign,DaVinci serii XXX atp., jestli je nekdo pouziva a ma zkusenost
diky
no myslím, že moc lidí je v autě mít nebude. Human Reign je drahej jako "kráva". Já je vídám spíš jen na ebay, tam se prodávají nové o něco levněji než obchodě. V Německu jsou oblíbené. Myslím, že v minulém roce byla v jednom čísle Carhifi recenze na instalaci od Soundstream. A používalo se tam jedno slovo nejvíce - úžasný. Ale cena úžasná moc nebyla - cca. 350 000,-Kč

20.08.2006, 15:55 |
Luki u Soundstreamu bohate uspokoji i starsi rady jeste origos vyrabene v USA
zvuk nadhera detailni ,dynamickej s peknym podanim prostoru!

20.08.2006, 18:17 |
dddd jo jo je to ,ale velka krasa

20.08.2006, 18:22 |
akim Stare SS su vynikajuce veci. Zosiky boli povazovane za jedny z najlepsich.Je to stara americka skola, ako Zapco, US Amps a dalsie. Basaky tak isto. Napr. reprak s oznacenim SPL15 bol niekolko rokov po sebe oznaceny ako najlepsi basak na svete v nejakych 90-tich rokoch.
Dnesne SS uz je vraj len tazenie z dobreho mena znacky. S povodnym SS to ma spolocne len meno. Ja osobne som tie nove nepocul, ale z inych zdrojov a napr. aj testov roznych medii su priemerne v kazdej cenovej hladine.
Na ebay sa daju kupit este stare povodne SS zosiky,ale je to take vseljake. Tie najstarsie nemaju vobec ziadne ochrany a tie o nieco novsie sice maju ale vseobecne sa na nich podpisal cas. Zosiky maju tendenciu sa pokazit a oprava vzhladom na cenu z ebay vobec nie je lakava, kedze sa neodporuca pouzivat nahrady suciatok (casto nahrady vydrzia tak 5 minut).
Ja osobne mam dva stare SS Rubicon a obidva boli uz pokazene.

20.08.2006, 18:49 |
Ricci Wou, to su znalosti, to cumim, zeby IvanP?

20.08.2006, 19:10 |
akim nie ricci, ja tie zosiky mam a aj im platim tie opravy
ostatne sa docitas napr. aj v casopise Autotuning Autohifi, kde bola popisana cela historia firmy. Vlastne, ty asi nevies citat...
hlavně se začněte ted všichni navzájem urážet ;-)

20.08.2006, 19:26 |
akim HERO: ale ne, len Riccimu v poslednej dobe stupa slava do hlavy a ja som asi jediny kto mu to povie, aj ked tych co si to myslia je vela,ale mlcia. To je vsetko.
K SS som napisal...

20.08.2006, 23:26 |
Augi Mám DaVinciho...
:-)

21.08.2006, 03:09 |
Ricci Slava?20 poharov z EMMY mam doma hodenych v papierovej krabici a netrapi ma to. O slavu nejde,neznasam Akimove premudrele reci,inak je vsetko OK :-)
Sorry za flamewars,uz prestanem

21.08.2006, 03:10 |
Ricci A tieto repraciky boli na tom SS zavesene,hralo to naozaj krasne, Sinsheim 2006, ucastnik EMMA Competition

21.08.2006, 03:29 |
Proffesor_W | Upraveno: 2006-08-21 03:30:09
jj,v sinsheimu bylo na co koukat ...

Soundstream rada Reference je uzasnej zvukove i parametrama a Human Reign super kdysi jsem je slysel na vystave v Nemecku a tezko see z toho auta odchazelo
No a kdyz to clovek doveze z USA tak co jsem koukal tak mi zas tak drahy neprijdou

21.08.2006, 19:04 |
akim vlasta: ten 5 kanal REF705 je tak o 10 rokov starsi ako tie REF co si dal predtym link. Spolocny maju ale len nazov.Pocul si obidve generacie?? Ake su rozdieli?
akim:ta starsi generace je jeste stara poctiva prace ,co se tyce dynamiky zdalo se mi ze ta starsi generace ma trosku dynamictejsi a prokleslenejsi zvuk ale tam taky zalezi na komponentech (to jsem jeste stavel zesilovace)a to uz je preci jen par let.
tady je dobra historie
[ Link ] a tady jsou nahrany CD v SACD od Telarc kdyby nekdo chtel
[ Link ]

22.08.2006, 08:38 |
akim stare SS poznam, chcel som vediet ako su na tom tie nove v porovnani zo starymi

22.08.2006, 20:35 |
Luki Vlasta CB ..je to tak ...uz to tu bylo zminovano nekolikrat ze poctivym
US zesikum trochu vic ublizil prechod vyroby do Asie../ viz starsi kousky PG,SS,apod/.Ten rozdil je pro citlivy ucho opravdu slyset.