Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém s napájením

o Navštíveno 661x o
o 19.08.2006, 18:03 | Fipo
Zdravím,mám problém.Mám feldu,na ní obyč baterku Varta Silver, zatím jen 1 zes(Phase Evo Opus 150.4) a 2,5F kap USB. Z toho zatím krmím DLS MS6 a Carpower BB12 a teď k tomu problému: když mám zaplou hudbu a trošku víc nahlas,po delším hraní(30-40 minut) pozoruju na kapu,že napětí klesá k 8-9 V a vypne se.Čím to je?Slabej altík?Špatný kabely od altíku či co?Nebo třeba špatně nabitej kap?Nebo baterka na odpis?(ale ta by se asi při naběhlém motoru neměla vůbec vybíjet,ne? Poraďte mi někdo,pls. Nechci,aby mě to už v Mejtu a Mimoni limitovalo,chci to dát nějak do kupy:-)

o 19.08.2006, 18:10 | clown
nech si premerit altik, zda dava to co ma ..
btw zmer si napeti na digimeraku ..
o 19.08.2006, 19:06 | El-diablo
Digitální měřák a proměřit při nastartování kolik ti to dobíjí a kolik když zkusíš třeba pustit světla pokud to půjde rapidně důle je v pánu altík pokud odběr světel podrží a nepodrží až muziku tak spíš baterka která nedokáže dodat proud on to ten altík při větším odběru už sám nepobere
o 20.08.2006, 09:27 | VlastaCB
Vypada to asi na baterku nebo je vadnej nakej mustek na altiku......jak pise El-diablo
o 20.08.2006, 11:36 | Fipo
2 VlastaCB...tak správně při nastartovaném motoru by to měl tahat jen alťas,ne?ale při tom výkonu si nedělám iluze,že by to vše šlo z něj...ale že by se tak extrémně vybíjela baterka?
o 20.08.2006, 12:12 | Fipo
a ještě mi poraďte...chi natáhnout nový káble k baterce,jakej mám použít průměr? popřípadě nějakou dobrou cenově dostupnou baterku(2-3 tisíce). Na Exxide bohužel nemám,ale ta má sestava nezní zas až tak moc výkonná,takže si myslím,že bych ji možná asi ani nemusel potřebovat:-)
o 20.08.2006, 12:36 | El-diablo
dobrou baterku za 2-3 tisíce nevím a asi ani nejsou. Proměř si to a pak se to dá řešit takhle je to jen plácání nad ničím určitým
o 20.08.2006, 13:58 | RadekFM
Fipo: never jim, na to ti staci jakakoli aku, ktera neni v prdeli, tvuj problem je v altiku.
o 20.08.2006, 15:05 | El-diablo
Radek FM podle čeho usuzuješ že je v prdeli altík? Jemu to 30-40 minut hraje a pak to teprv blbne což není o altíku ten by šel do sraček hned
o 20.08.2006, 17:41 | Machča
jo rekl bych ze altik jede na max a nezbejva proud na dobijeni baterky
o 20.08.2006, 20:30 | Fipo
já si myslím,že to třeba bude v altíku i baterce,prvně to změřím a pak uvidím...akorát nesouhlasím s tím,že se nedá koupit "dobrá baterka do 3ky...je to strašně relativní.Pro obyčejného člověka je třeba baterka za 3ku luxus...jen my jsme tady magoři :-D
o 20.08.2006, 20:39 | El-diablo
Fipo dobrá baterka pro auto za 3 koupíš ale dobrou baterku pro muziku za 3 nee. Ale zase je to pojem relativní a jak pro jakýho uživatele
o 21.08.2006, 06:41 | RadekFM
El-diablo: Prave proto, tech 30-40min. to jede z baterky a kdyz uz je vybita, tak poklesne napeti a zesik vypne. Pokud by byl altik v poradku, tak muze hrat jak dlouho bude chtit i kdyby tam nemel baterku vubec.
o 21.08.2006, 20:02 | El-diablo
Kdyby byl blbej altík tak by ani nenabyl baterku na těch 40 minut hraní to chce proměřit můžou to být obě varianty
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1692 sekund.