Navštíveno 717x

18.08.2006, 18:34 |
Lipi Nevite nekdo kde zjistim autorizovany servisy na radia Clarion ? Zaseklo se mi CDcko vevnitr a nejde ven. Kupoval jsem to v MAKRU, ale tam to donest, tak se nedockam. diky

18.08.2006, 20:26 |
clown www.eurospace.cz
mas to i v navodu a zarucaku :o)))

18.08.2006, 22:32 |
Lipi dik. jsem asi slepej, na jejich stranakch nevidim, ze by byly autorizovani servis, jenom to prodavaji, navod k tomu mam jenom anglickej a tam to neni, a na zarucaku myslim nic nebylo, zitra to jeste proverim, hlavne ze existujou

19.08.2006, 09:35 |
clown jak to muzes mit z Makra jen s an. manualem ???
No Makro ma jeden problem ...prodavaji autoradia ktery nakoupi nekde v Holandsku a nemusi to mit vubec cesky navody,puvodem ty radia nemusi byt vubec od dovozcu do CR,potom jsou problemy se zarukou....vlastni zkusenost!

20.08.2006, 12:21 |
clown njn ... to je tak kdyz do makra chodej nakupovat lidi z paneluku 3 knedliky :o)))
ja uz se tam nicemu nedivim ..
eurospace je oficelni dovozce a servisni stredisko pro Clarion
ke kazdymu radiu je originalni navod a original zarucak + cesky navod + cesky zarucak

23.08.2006, 16:47 |
Lipi poslal jsem to do eurospace, snad mi to vyreklamujou, nemate nekdo nejaky zkusenosti s touhle firmou ? Jak dlouho by jim to tak mohlo trvat ?
Jezdist s autem bez hudby je takovy nic moc.....
Bylo to kupovany v Makru, ale zarucak u toho byl ceskej nastesti od Eurospace, takze snad v poho.

23.08.2006, 16:50 |
clown tak to bude v pohode ..
cekej cca 10 dni, pak ti prijde postou balicek ..