Navštíveno 1384x

od koho sem kupoval toho prvniho Rodeka? tedka si to nemuzu vyhledat!! su jen na komunikatoru ale na rovinu: ten podraz v podobe zelenyho podsviceni si jeste vyridime :-P
tedka u toho druhyho to cekam protoze mi to northsail normos rekl ale u toho staryho sem nic nevedel a doceka me to se*e vzhledem k tomu ze ma jit do passata!!!!!!!
jakoze mi jde vazne spis o princip... a o nejakou getlemanskou dohodu... takhle me to proste prijde pekne draho az ho budu predelavat z5 na modrou... investice naprd
Proc kupujes takovy sr..., kdyz mas doma libvou sbirku ESX???

18.08.2006, 07:34 |
Shimi Martas: LJ mysli HU Rodek

18.08.2006, 12:36 |
clown zelena by se hodila me :o)
Jo, ode me... Ptal jsem se na to Maraudera kdyz jsem to zapojil, protoze mi pripadalo divny, ze na krabici to sviti modre a v aute jinak (zlute, zelene-nevim ted). Az budes na icq tak to probereme.
jestli je to ten kus od maraudera,tak tu zmenu podsvitu jsem delal ja...
chtel to do sts a tedy zelene,original to bylo modre....
mazec :-D - každej na každýho něco ví....
Jo je to od Maraudera... nejak jsem to neresil, me to bylo sumak.
..... a to ti jako po takovej dobe zacalo vadit?????? Kdyz si clovek neco koupi, tak by si mel odzkouset jestli je vsechno tak, jak ma byt a ne si vzpomenout za dva mesice, ze neco neni OK.
tarrance: hele hled si svyho jo? nevim proc se semka do toho michas... jestli mas tolik casu ze si vsecko hnedka zkousis ses stastnej clovek...ja sem jaksi nemel kde to vyzkouset. a kdyz se situace zmenila tak me prostge prekvapilo ze mam koupeny dva rodeky a woba sou zeleny :-!
LJ: Nemam na tebe stesti na ICQ...
Luke-Jeep: Kdyz ti vadi, ze se do toho nekdo micha, tak sis to mel vyridit soukrome po ICQ (jak ctu o prispevek vyse, tak ho na sebe mate) a ne to davat na diskusni forum. No a jeste k tomu casu ..... ja si vzdycky najdu cas aspon do mesice a zda se mi, ze je to optimalni doba na reseni nejakych problemu. To by si pak mohl nekdo vzpomenout klidne az po pul roce, ale teda sorry, to uz se mi nezda jako dobry reseni.

19.08.2006, 11:56 |
FSAL Tarrance: jak by to mel asi resit po icq, kdyz nevedel, od koho to koupil?!

19.08.2006, 12:06 |
Tarrance | Upraveno: 2006-08-19 12:14:53
FSAL: ..... jasne ..... mas pravdu, ale za tou mesicni lhutou si stojim
hm tak si stujje mi to fuk. proste a jednoduse mam vic prace nez bych si pral.
radio nebyto pouzito a rozdil mezi mesicem a dvema je myslim v tomhle pripade irelevantni bud sem si to mel vozkouset hned a nebo to nechat bejt jen mi jde wo princip a o domluvu ted uz vim ze s tommasem. takze si stuj uz jinde dekuju

19.08.2006, 13:31 |
dddd souklasím s Luke,kazdej nema cas to hned vyzkouset a dyz lidi delaj podrazy tak je to na hovno, nemyslím tento kopnkretní případ
dyť to předělání stálo pár kaček už nevím přesně kolik ale nic moc ...

19.08.2006, 14:57 |
clown tohle Jirko neni o penezich, ale o case .. , hlavne kdyby to rek " hele je to zeleny" hovno by se stalo ..
Mel jsem Rodeka asi dva tydny...
Kdybych mi byl Marauder laskave rekl, ze to je predelany, tak bych to samozrejme napsal do inzeratu, upozornil bych na to... Jeste mi na muj dotaz, jestli se to nejak neda prepnout, kdyz to sviti na krabici modre a v realu jinak napsal, ze nevi :-(((
Ale protoze jsem to HU videl porve v zivote, neznam nikoho, kdo by mi to rekl, kdyz jsem ho mel ty dva tydny v aute tak jsem nemohl vedet, ze to je predelavany... Samo, by se hovno stalo, nekoupil by to Luke, ale nekdo jiny komu by to nevadilo. Po prodeji mi ještě pár z vás psalo a melo zajem.
Takze si timto verejne sypu popel na hlavu, ukamenujte me a Luke Jeepovi se timto take omlouvam za vznikle neprijemnosti.
Jinak bych samozrejme byl po ozkouseni a vcasne Lukove reklamaci penize poslal z5 a HU si ponechal a prodal nekomu jinemu...

20.08.2006, 01:04 |
Cenda tommase znám, schválně to neudělal, rozhodně se u něj nejedná o žádnej podraz, není to idiot (jako jiní na tomhle fóru). Prostě o tom nevěděl, že je předělaný.
Tomme jako po icq... slo mi spis o princip a presne jak zde uz bylo receno predevsim o cas...
diky za omluvu, ale zase tolik se nestalo jen sem chtel znat tvou verzi...