Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pio DEH 6400 - help :-(

o Navštíveno 523x o
o 17.08.2006, 19:49 | Cossie
Neví někdo zda má tento typ přepínání signálu z iso na cinche ?- případně kde ho najdu? Dal jsem tam kabely k zesiku a nic mi v nich nejde, v rádiu ani manuálu nemůžu nic najít :-(((, díky za každou radu

o 18.08.2006, 15:13 | tomi666
a co ti vlastně nefunguje ?? nejde ti zvuk přes zesák??
pokud vím tak žádný přepínač není..jen jestli ti třeba nejde subw.,tak si ho nejprve musíš zapnout na rádiu..ale to to asi nebude...
o 18.08.2006, 19:31 | Cossie
mam zesak na kterym neni pripojka pro remote kabel, takze si myslim, ze by mel byt spinanej pres signalovy kabely, ale zapojil jsem to a zesak nejede :-(( - tak jsem se ptal kamarada a ten rikal at zkusim ty signalovy kabely promerit voltmetrem jestli mik do nich neco jde, tak jsem to zkusil a zjistil jsem ze mi do nich nejde vubec nic :-((, takze jsem akorat na.ranej...
o 20.08.2006, 12:16 | Cossie
dobrý, už jsem zjistil, že jsem ze sebe udělal naprostýho blba, ten konektor jsem nakonec našel...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3204 sekund.