Navštíveno 888x

Premejslim nebo byl jsem donucen premejslet o tom kolik vlastne berou firmy za hodinovou montaz, jsrem v uzkejch porotoze je to pro kamarada a nbechci ho nak natahnout ( o kdyz bych mohl ale je to opravdu kamos kterej me sice moc nepotrebuje ale pokud jde o muziku tak mu chci pomoct)
Co myslite ?ted je kazda rada draha
na hodiny to pocitat nejde, to by nikdo nezaplatil...

17.08.2006, 18:44 |
B-boy Tak to platí i v mém případě.

17.08.2006, 21:36 |
clown kamosum pocitam cca 200 /h .. bezne 600h .. nebo 7800 bez DPH za den :o)))

18.08.2006, 12:37 |
Pavel02 | Upraveno: 2006-08-18 12:40:07
Hm, těch 200,- kamošům, není taky zrovna sláva. Kámošům zadara........OO)))), a těch 600,- no to je fakt dost. V mém okolí je to většinou do 500,- včetně DPH. Doporučuji spíš si to tak nějak sám odhadnout celkově (kolik asi hodin) a domluvit se na celkové ceně. S tím účtováním za hodiny to bývá někdy pro majitele dost šok. Asi jak píše kral007.
Clown tak to je mazec a to ti někdo zaplatí? No tak u nás by se jim protočili panenky a dával bych umělý dýchání

18.08.2006, 21:12 |
Stofi VlastaCB: a s takovou otazkou leze profesionalni montaznik na verejne forum s potencionalnimi zajemci? Jako sorry, ale kdyz uz, tak si coby fiktivni zakaznik zavolam do nekolika montaznich firem a zeptam se co to bude stat...
Stifi: montoval jsem v Rakousku a padala mi celist,vem si ze musis umet spousty veci nebo vlastne profesi kdyz delas vsechno jako jeden clovek a nejde mi o to abych na nekom zbohatnul zajima me jen nazor druhejch .Jo volal jsem do nekolika firem a taky mi spadla celist ,jenze tady na jihu i kdyz reknes 100,- na hodinu tak si lidi mysli ze je chces obrat .
Kua asi se necham zamestnat........(ale ne v cechach) :-)))
Ja jen vim, ze vzdy to delam dyl nez sem si myslel a pak je to tak
12,- na hod :-)))
hm tak to se na to vykašlu a přenechám to tobě...Ryves.-)))) no díky bohu že mně ta muzika baví
Ryves tak za 12kč na hodinu vás beru))))))
To si takly rikam, ze me to asi musi bavit :-)
El-daiblo - kdybych to vedel dopredu, tak se na to kaslu :-)