Navštíveno 612x

Jdou tyto zesilovače zapojit jen přes signálové kabely (bez napájecích) a jde jedním DO potom ovládat oba zesilovače, díky Petr
prosimte, jak mužeš chtít zapojit zesík bez napájení??? to jako nechápu?? to je totální blbost, musíš napájet oba dva, kde by jako ten druhý bral výkon kdyby nemel proud??
a jedním DO oba dva takto ovládat nelze, to bys musel mít 1000.1 a dát je do linku
no právě to jsem myslel, dát je do linku, na co je tam out?

15.08.2006, 16:48 |
clown zesik je pruchozi .. ale je to jiz dual mono ..
linkovat se da fakt jen db1000.1, kde pak zes v slave modu prebira vse od masteru .. (logicky) :o)
mishan: když tě můj dotaz tak rozčiluje nemusíš odpovídat
clown: dobře díky, Petr
1000.2 už je zapojenej link 2x1000.1 takže proč dvě dálky ? A 1000.2 už dále linkovat nejde
Protože mám v plánu koupit od kallina 2*GZNW12 a to asi jeden 1000.2 neutáhne tak asi budu muset přikoupit ještě jeden, proto jsem se ptal na to propojení a na DO, Petr.

15.08.2006, 19:50 |
mishan | Upraveno: 2006-08-15 19:53:11
mě nic nerozčiluje, jen nerozumím tomu, když u jednoho chceš vynechat napájení :-)))
Každej zes budeš muset solo ovládat solo napájet. byla by ještě možnost změřit kolik má potenciometr koupit dvojitej a jedním bys ovládal oba zesy na stejnou hlasitost
Na to GZ je helix malo ja mam jedno a helixe a nic moc chce to alespon 3kw a vice na reprak jinak ti to nezahraje jedine 1*GZ a 2*helix
1GZ nejde zapojit na 2helixe, felda psal že mu stačí i míň než 2kw, myslím si že něco přes 1,6kw ho musí trochu rozhejbat.
2X GZ zapojíš na jednoho helixe, pujde do 2ohmu, ale jenom 1000rms do woofru
vita megane: to jo ale to by bylo asi málo, vinzek to ale psal obráceně , 1GZ na 2helixe
no z jednoho helixe můstek do jedný cívky a z druhýho do další cívky, takhle to vinzek myslel, ale je to celkem prasárna, protože ti nikdy nepujde úplně stejný signál do obou cívek naráz

18.08.2006, 14:04 |
clown no to pujde ten basak brzo do hajzlu :o)))
nikdy to nezešteluješ aby byli obě cívky krmený stejně
Takže nejlepší bude na každej SW jeden helix a ovládat to přes radio
Můžeš to udělat jak jsem říkal změřit hodnotu potenciometru kterej je v dálce koupit dvojitý což je dvě odporový cesty na jedné hřídelce takže budeš oba ovládat dá se říct stejně