Navštíveno 591x

Protoze sem prodal svoji /////A 9835 tak vybiram misto ni neco co zvladne DVD a ma 3 pary RCA v cenove celaci do 15 tisic kc.
Zatim mam vyhlidnute tyhle tri radia ale vubec nevim ktere vzit popr o kterem by se jeste dalo uvazovat, takze vas prosim o doporuceni nebo propdane i odkaz na dalsi radia, diky
1 - JVC KD-AVX1
2 - Kenwood KDV-5234
3 - Clarion VXZ768R
hodne uvazuju nad JVC KD-AVX2 ale tam se na 15 nedostanu :(
768 moc pekna volba... jen skoda ze nema motorickej panel
[ Link ] mozna bych koukal jeste po ///A DVA9860 a 9861 kdyz trochu prihodis
coze? 768 nema mot. panel? no tak to v tom priopade asi vypadave ze hry, a A9861 je to stejny, ma to co potrebuju ale bez mot. panelu uz se dnes neobejdu, nebo spis obejdu ale blbe se zvyka :-)))
nema, ale jinak slusne vybaveny radio, hezkej design akorat skoda toho panelu...
asi blba otazka ale k cemu je motorickej panel?:o)
zmacknes tlacitko a panel se sam odklopi nebo zavre
BMW_318iS: Co takhle Alpine DVA-7996R ;o) !

15.08.2006, 14:04 |
Francouz | Upraveno: 2006-08-15 14:05:26
.
A to je tak zasadni problem kdyz ho musis odklopit rucne?:o)
Ja mel motor. panel na 748, ted mam pio deh-77mp ktery to nema a vubec mi nejako tahle funkce nechybi..:o)
DVA 7996R není šance sehnat... já se po ní scháněl a bud byla za megaranec nebo neni
H.E.R.O.: seženu ji, není problém ;o) ! Před týdnem jsem si ji koupil a stála mě 14.000 Kč. Nová,¨origo zabalená a s dvouletou zárukou ;o) !!!
Takže sorry, error, teď jsem koukal na zdroj a vypadá to že posledních 5 kousků je pryč :o((((((( !
Francouz: zes mi to vubec psal woe, ted sem akorat nasranej, grrrr :-((((((((
BMW_318iS: nezoufej, třeba se tam ještě objeví ;o) ?! Je tam ještě jedna poslední tak to mužeš zkusit !
AVX1 má optiku,což je výhoda,pokud by si uvažoval o procáku
jdoizo: o procesoru neuvazuju, ma AVX1 nebo AVX2 moznost si naklopit panel jako /////A ???
Koncim debatu
objednano JVC KD-AVX2 ;-)