Navštíveno 1219x

GZ a ALPINE bez zesilovace a hraje to hodne dobre

13.08.2006, 19:55 |
Kamil ty výškáče asi nejsou moc směrovaný nebo se pletu???
woofer tam neni ty ovaly basujou za nej a skvele
Vejsky se odrazeji od skla ,, nemusi byt vzdycky nasmerovany primo na ridice

13.08.2006, 20:38 |
Libor VlastaCB: stěma vejškama bych si nebyl tak jistej,zkusi si je namířit ho hlavu a hned poznáš rozdíl,jinak pěkné.....

13.08.2006, 21:00 |
Libor VlastaCB: stěma vejškama bych si nebyl tak jistej,zkusi si je namířit ho hlavu a hned poznáš rozdíl,jinak pěkné.....
VlastaCB :něják se mi nechce věřit že ovály nahradí woofer,ale když to někomu stačí:-)
Maxy,kdyz je pevny a dobre udelany plato,kde nejsou kravsky mezery kolem a neni kord ogromnej kufr,tak by jsi koukal co takovy solidni ovaly dovedou.Urco nenahradi kloudnou 12ku basak,ale je to jako poslouchatelny.
Ten zadek by jsi zasloužil Zes. ale jinak Dobro..Neo a RF 69ky príjemná volba..když jsem ty ovály slyšel poprvé v malém autě tak mě také velice příjemně překvapily..člověk by skoro řek,že je v kufru nějakej malej sub.. Dělám Ground Zero 2rok. a jsem s nimy max spokojenej...davam pajec nahoru!!!

15.08.2006, 23:37 |
Topča Pánové pokud se nepletu tak vlasta to montoval na přání zákazníka...
Zkuste se podívat na jeho jiné montáže a pak mu můžete radit : - )))
Jo motoval jsem to na prani vzhledem k cene ,jinak pripravuju web takze vsechny moje montaze tam budou pristi tyden, teda skoro vsechny nechtelo se mi to vsechno fotit bylo by toho mraky