Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kenwood KDC-W4034 - par otazok

o Navštíveno 649x o
o 13.08.2006, 14:15 | Branik | Upraveno: 2006-08-13 14:18:06
vybral som si toto autoradio

[ Link ]

pred tym ako ho kupim by som rad vedel nejake veci:
1. je to radio vhodne na zapojenie so 4 kanal. zosikom? (2 ch na predne komponentne a 2 ch na sw)
2. podla parametrov ma 1 bit D/A prevodnik, vyssie rady maju 24 bitovy ... je to taky velky rozdiel v kvalite zvuku ze sa oplati za to priplatit 2000 sk ?
3. vybral som si ho aj preto ze ma strbinu, nema ten odklapaci panel, sa mi zda ze je jednoduchsie vymienat CD pocas jazdy ked je tam strbina ako najskor odklopit panel, vybrat cd .... ake to ma vyhody?

budem vdacny za vsetky rady a postrehy, pripadne za vyber lepsieho modelu zo stranky autoradia.sk

[ Link ]

dik ;)

foto k příspěvku  od Branik

o 13.08.2006, 20:17 | Pepíno_Honda
já mám osobně radši CD za panelem, ale u těhle Kenwoodů radši štěrbinu. to vyklápěná panelu dopředu a do strany najednou... :-(
o 14.08.2006, 16:26 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
No 4034 je dobré rádio,ale má jen jeden pár RCA a to pro zadní repro .určitě by se to dalo napojit tak jak ty chceš,ale nebylo by to to pravé.Já myslím,že lepší ( i když nemá štěrbinu) by bylo KDC W 5031....a na druhou stranu..pokud posloucháš MP3rojky,tak zase moc často to CDčko neměníš..
o 14.08.2006, 21:56 | Branik
dik, som rad ze sa nikto vyjadril... len 5031 je o 2500 drahsia... moze mi niekto vysvetlit prakticky vyznam 2 parov RCA? dik
o 15.08.2006, 09:16 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
každý pár RCA se rozděluje na levou a pravou stranu.2 páry RCA (1pár pro přední repro a 1pár pro zadní repro) je vhodné pro to co ty chceš.....4 ch zesilovač.Výstupy pro přední repro využiješ na př.repro a výstupy pro zadní repro použiješ pro SW...
o 15.08.2006, 18:51 | Branik
Jo, to chapem, skor ma zaujima v com je iny signal na jednotlivych paroch? Ci je to dobre na ovladanie hlasitosti? Ako fad pri zapojeni prednych a zadnych repro? Som z toho krepy, dik za trpezlivost :-)
o 15.08.2006, 21:20 | Pepíno_Honda
jj, přesně tak... je to Fader una 4K zesilovači ;-)
o 15.08.2006, 22:25 | Branik
Hmmm ale ked to zapojim len na 1 par rca stale budem vediet vyladit vykon pre SW na zosilovaci, nie? Len to nebudem moct menit pocas jazdy :-D kua ked nemam tolko penez... Este mi chyba tlmenie a sw :-(
o 15.08.2006, 23:01 | akim
tak sa pozri co ponukaju ine znacky... 2x RCA alebo 3x RCA dnes uz je standard...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3137 sekund.