Navštíveno 1221x

10.08.2006, 11:26 |
Meteorik | Upraveno: 2006-08-10 11:45:42
Už je to parvda nějakej pátek, co jsem ještě na starém fóru prezentoval pár fotek. Rok jsem prakticky auto neviděl (škola) a tak jsem neměl možnost pokračovat. Z původního provedení nakonec nezbylo skoro nic. Asi tři týdny jsem na tom dost přerušovaně pracoval a tady je výsledek, tak mi to zkritizujte:

10.08.2006, 11:27 |
Meteorik | Upraveno: 2006-08-10 11:46:15
Foceno dneska (nechtělo se mi hrát s datumovkou).
Použité komponenty:
Radio sencor s MP3 (nevděčné, ale cenově dostupné),
kompa Helix Blue 62 (šedé provedení, hraju na rádio)
SW carpower CRB-250TCR
zesilovač MacAudio spider serie.
Jinak já jsem poměrně spokojen.
čéče,pěkné,ale za ten rok moh být ten TUS obsáhlejší (viděl jsem foto z minula)
No jo, obsáhlejší to bejt mohlo. Během roku se toho moc stihnout nedalo, vzhledem k tomu, že se doma vyskytuju jenom o výkendu. A teď jsem dával auto víceméně do pucu, protože se mi do auta rve ségra. Z původního provedení zbyl jenom box na SW i dvířka do kufříku se měnili. Komponenty zůstali prozatím stejné.

10.08.2006, 12:18 |
DOME Čím si potahoval kolik si toho spotreboval ??? Vypadá to pěkně.
Potahoval jsem kobercem z Dexonu, Všeho všudy jsem zpotřeboval kolem 3*1m.

10.08.2006, 12:31 |
JR ty dvere jsou z MDF??
Dveře, teda ta původní deska je něco jako sololit.
Jinak kroužky jsou z dřevotřísky, domek je to polaminovaný, dvě vrstvy nosné punčochy a dvě vrstvy tkaniny, zevnitř je dutina vypatlaná takovým gumexem. Doorbord je směřováný směrem do interiéru, jak je doufám vidět z foto. Doorboard s dveřmi je kompaktní nerozebiratelný. Celé je to vyrobené s ohledem na pokud možno nízkou výrobní cenu, ale snažil jsem se o precizní provedení.
Domeček na výšku je taky lamino + tmel, nastříkáno černým lakem, potahový koberec je na to příliš tlustý a zatím sem nenašel vhodnější materiál. Výhybka jsou schované uvnitř dveří na tapecu. Jinak celé je to provedeno tak, aby nebyly vidět žádné montážní šrouby.

11.08.2006, 00:03 |
Syrup me se libi ty domecky na vejsky