Navštíveno 1414x

pekny :) mas nekde postup prace?

09.08.2006, 19:09 |
feri jsou pekny,nemate je nekdo doma nahodou origo bez uprav jak predek tak zadek.?Davam vnitrek do puvodniho stavu ale nemuzu je nikde sehnat.Kdyz tak dejte vedet na email ferijilek@centrum.cz

09.08.2006, 20:30 |
Libor nice

09.08.2006, 20:36 |
BadyS pěkný, jak kdyby to bylo origo
je to hezci jak origo.
Sikovnej-libi moc.

10.08.2006, 08:05 |
Alííí Paráda.
Sehnal jsem suprovou kozenku pri potahovani se vubec nemusela nahrivat a takovej decentni povrch ....moooc dobre se s ni dela

10.08.2006, 09:38 |
Kapka (M)
a mysliš že by se s tý koženky dalo zvladnout potahnout i tohle? z jednoho kusu...nechci šešivat...

10.08.2006, 14:27 |
erix7 (K)
zda se mit to ? kdysi sem sehnal od rajdlose orginal boardy pro GIII a jenom se upravily.

10.08.2006, 15:10 |
Tas hmmm pekne ... btw jak jsi na tom s CASEM??? Jeste porad potrebuji ten domek na vysku ...
tak ty doorboardy jsou libový - moc povedená práce.
kapka:no mas to hodne tvarovany mozna i kdyby se nahrejvala tak by to asi neslo ....muselo by se to vyzkouset jedina moznost
Zjistil jsem totiz ze na ptahovani s kozenkou ,treba i plastu je vyborny lepidlo od Calibru drzi to i pri vysokejch teplotach
Tas: cekal jsem ze se ozves jsem v jednom kole...porad makam
juhůůůůůůůůůůůůů moje Doorboady do golfika ... super mazec :) moc moc se mi libi aj zachowana kapsa parada! diky!!! pak hod fotky jeste tech domku na wejsky...dik
Tak presne tohle se mi moc libi,hlavne zachovani serioveho vzhledu do urcite miry.
Skvela prace.
Kapka : Davide da se to potahnout ale je to makacka jak prase podobnej tvar jsem potahoval kdyz jsme ho vyrobili ale mel jsem na to nejakou special kozenku co se nahrala horkovzduskou a byla jak sprcka formovatelna