Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Clarion DXZ 558RMP vs Panasonic CQ-C7303N

o Navštíveno 401x o
o 07.08.2006, 21:24 | mitman
Ahoj lidi =)) jak sem psal v predchozim Panasonica mam uz objednanyho ale objednavka jde zrusit do 7dni .. a tak nevim ktery z tech radii je lepci Cla. muzu mit za 5100,- a toho Panaka za 5500,-

Mohli byste sem napsat vase nazory na tyto radia? =) dikes =)

o 07.08.2006, 22:19 | Creams
Panasonic není moje značka a proto budu stát za clarionem ! Kamarád měl 8300řadu nebo tak nějak a jako kromě toho že to blikalo a umělo to grafiku nic moc !
o 07.08.2006, 22:45 | mishan
já jsem zastáncem clarionu, měl jsem ho vždy, mám ho a mít ho budu, protože spokojenost a myslím že zvukově na nej panas mít nebude, tot muj nazor a ta 558ka se mi líbí, akorát já pujdu o nekolik tříd výš :-)) co se týče panase, neznám tak nemohu kritizovat, akorát grafika, design líbí, ale stejne za jízdy radio já teda nesleduju :-)))
o 08.08.2006, 00:12 | erix7 (K)
a osobne si myslim, ze u MP3 do 250e nejsou nejak extra rozdily.
o 08.08.2006, 10:25 | bubakk
daval sem clarion 558 do auta cca pred 2.mesici moc me nenadchl ale cena vs výbava 4000,-kc převážila, do ted sem měl panasonic zda se mi jednodussi na ovladani. zvuk v teto kategorii ja si myslim srovnatelny na kompa hertz dsk165 ale je to subjektivni. u clarionu jsou slabsi vystupy line out se mi zdá.
o 08.08.2006, 13:01 | mitman
takze to vypada asi zatim na panasonica .. tak lidi piste jeste vic =) panaka sem si jel dneska poslechnout.. a hralo to na muj vkus pekne =)) ale cla sem jeste neslysel i kdyz jak rikate v teto kategorii v tom moc rozdil nebude =)
o 10.08.2006, 08:09 | clarion
Clarion vs. Panák.
treba si uvedomiť, že ten Panák je asi o triedu vyššie (minimálne o: 6xRCA, LP/HP filtre, možnosti displ.) ale po síce nie úplne reprezentatívnom porovnaní v priebehu cca 1.5 hod. na aparáte: Amp ESX + Audison, repro HSK 165 + ESK 130 a sub ESX 10" môžem napísať, že ten Clarion hrá lepšie (subjektívny názor), ale ten Panák je lepšie vybavený (subjektívny názor). Tak ak chceš niečo na efekt a hlavne vieš využiť tie LP/HP tak ber Panáka (inak velmi divný prístup k predvolbám), ak máš slušný zvyšok aparátu a chceš "trošku" lepší zvuk aj za cenu niektorých nedokonalostí (len 4xRCA a aj to trochu slabšie) tak ber Clarion.
o 10.08.2006, 14:21 | mitman
2clarion: diky =)) nakonec sem dospel k tomu ze panaka asi koupim a vyzkousim..pokud se me nebude libit zvuk atd... tak ho prodam =)) stejnak se me ho treba povede strelit za tu cenu za jakou ho koupim =)) navic chci auto pouzivat jako pojizdnou party(casem presedlam na Vito =)) ) a efekty ktery ma Panak navic se budou hodit =))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3218 sekund.