Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > LP - CD

o Navštíveno 419x o
o 06.08.2006, 19:30 | Pavel02 | Upraveno: 2006-08-06 19:39:06
Uměl by někdo "překopírovat" klasické vinilové desky (LP) na CD ??
Případně dobrou a použitelnou radu jak NA TO...... ???

o 06.08.2006, 19:44 | imax
Staci dobry gramec a PC s napalovackou
o 06.08.2006, 19:49 | Kamil
chce to něco co má phono vstupy
o 06.08.2006, 20:11 | LadaN
Počítej, že ale nadostaneš tak velkej dynamickej rozsah jako má gramec. Už jsem to jednou podnikal s Gramofonem Technics, který má RCA 2V výstup a hnal jsem tenkrát signál do SoundBlaster AudigyPro přez 24 bitový převodník. Výslednej efekt mě zarmoutil, zvláště to čištění od lupanců mi hodně zabralo času. Čistil jsem to přez CoolEdit, ten bude jistě dneska v lepším vydání a i hardware, ale nedělej to, v domácích podmínkách ztráta času. Jinak jako záchrana již neživých nahrávek ti to postačí, ale na novější věci bych se raději podíval u některých vydavatelů CD, kteří toto CD vydávají. Skoro všechno totiž co vyšlo na LP tak je dnes na CD.
o 06.08.2006, 21:18 | erix7 (K)
jako Ladan.
o 06.08.2006, 22:32 | Mario
muzu zaridit, znamy to predelava (vlastni nahravaci studio),ale.... jako LadaN
...Skoro všechno totiž co vyšlo na LP tak je dnes na CD.....
o 06.08.2006, 23:58 | Pavel02
mě jde o moje srdcové LP, a je tam hodně věcí, které jsem na cd nikdy nenašel. Problém je taky v množství. Za dvacet let se toho nastřádalo fakt hodně. a nevěřím že dnes někdo ještě tyto věci vydává. A poslechnout si tyto vykopávky v autě by bylo pro mě super,super.
o 07.08.2006, 13:47 | Mario
btw. alpine nechce Lpicka zrat? :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3391 sekund.