Navštíveno 940x

zakládám příspěvek jako inspiraci pro vytvoření domečků na výšky :) trošku upravy, silikonu a jsou na světě :) zřejmě to nebude nic pro vaše oko ani ucho, ale aspon nemam zadneho ufona u zrcatek :)
Jsme na to hrdí! :)

Soundstream....Co to je za kompa? asi by si zaslouzily lepsi instalaci

03.08.2006, 20:01 |
Kamil že by van Gogh od Augiho???

03.08.2006, 20:05 |
ivls a kde je to laminování?? :-((
jako ivls
Hezky ste zvládli laminování :-)
Nejspíš mu padl asi net :o)
No nechci to nějak hanit, ale toho směrování je velká škoda + té mřížky.
Jo a Augi si půjčil pájku a zmizel ve tmě :-)) Tak nevím co bude páč nevím jestli umí letovat :-)))))
je to van gogh, ale ne od Augiho. Hrajou skvěle...
příspěvek je spíše recese, laminování nehledejte :)
osobně si nemyslím, že nasměrováním výšek bych dospěl nějákému obrovskému rozdílu, líbí se mi jak to hraje, jen jsou ty výšky moc ostrý a hlasitý...uberu jim na vyhybce a pozdeji hodím do aktivu, snad to bude ok..
a především je toto pouze dočasné řešení, jsem rád, že je to konečně v autě, to jistě chápete..nic nejde hned, domky přes noc neudělám a času je na to víc než dost. Účel to splní a je to estetické. Určitě lepší, než kdybych ty vejsky privrtal na ty trojuhelniky, jak ma spousta lidi co znam..
Aha, tak já vyhodím moje domky ze kterejma sem se týden dělal a dám tam klasiku :-)))) Nedělej si prdel a stav se ukážu Ti rozdíl. Možná to nalaminujem i Augimu, ale on je hovado páč zas vymejšlel SQ- SPL jako tekrát Mario, ale ten už to pochopil u Augiho to bude chvilku trvat :-)

03.08.2006, 22:42 |
BULOH Vzhledem k tomu, že jsme hledali levné a rychlé řešení, tok to splní účel.
Nasměrováno to je zhruba nad řadící páku a mřížka ničemu nevadí, bo originální mřížku jsme odstranili.
Výroba vyšla na 20,-Kč.
Pěkný to máte, a navíc jestli jsou ostřejšího charakteru, tak by to směrování stejně nebyl asi dobrej nápad....
Směr maj dobrej... od sloupku do interiéru :)

05.08.2006, 01:25 |
Augi CarAudio: Sprosťáku!