Navštíveno 690x

03.08.2006, 16:03 |
jola Zdravím všechny mám starej pekáč Škoda Favorit ještě starý hnědý vnitřek a chystám se ho taky trošku rozehrát.Kufr bych měl jakš takš dokončen ale nevím jak na tapec na předních dveří.Neměl by tu někdo pár fotek pro inspiraci ??Nechce se mi shánět novější typ tapecu chtěl bych něco spáchat sám ale nějak mi chybí nápad

03.08.2006, 17:10 |
jola Nápadů je dost ? Jenže mě zrovna nic nenapadá.Proletěl jsem to tady snad 10x tam a zpět a nic jsem nenašel . Chystám se na domečky na vejšky tak že bych to vzal najednou.Jenže zatím vím jak na domečky ten zbytek mi jaksi není pořád jasnej :-)
Nevím jaký máš estetický nároky, já to mám jako čistě funkční a ne na parádu, takže podle kroužku jen vyříznutou díru do tapecu..

03.08.2006, 22:06 |
Libor měl sem stejnej problém tak sem tu hnědou koženku potáhl modrým kobercem kus uřízl a doplnil to doorboardem vlastní výroby a je to...

03.08.2006, 22:11 |
jola T.O.M.A.S.: neměl by jsi těch fotek víc estetický nároky zase až tak extra nemám
Libor:neměl by jsi foto toho doorboardu?

03.08.2006, 23:46 |
Libor

03.08.2006, 23:52 |
Libor [ Link ] zrovna nemám foto s reprákama ale ještě to nemám stejnak hotový chybí tomu kit a barva
Jola: nemám, ale myslím, že si to můžeš představit. Kousek toho kroužku vyčnívá z tapecu a je potáhnutej.
Líbí se mi, jak to udělal Libor, akorát já bych se asi s laminátem nesral a jen to potáhnul...

04.08.2006, 07:19 |
Libor T.O.M.A.S.:máš recht sice sem se sral s laminátem ale stejnak to pude jen potáhnout:D

04.08.2006, 09:37 |
jola Libor:super tak tohle mi docela pomohlo vymejšlel jsem hrozně složitý věci a nakonec je to tak jednoduchý .Ten puvodní tapec jsi předpokládam seříznul podle toho doorboardu.Jinak díky za radu hned jak budu mít chvilku tak na to vlítnu snad se zadaří budu to dělat po prvé tak doufám že si nevypíchnu oko :-)
Ja to vyresil takto je to z MDF a potahli je to flausem a je to prisroubovany ke dverim vnitrek je vytlumenej stejne jak na predchozim obrazku jinak hodne zdaru s tahlama a gumickama strasna praca aby to nedrncelo

05.08.2006, 07:11 |
Libor Pavel_Sv: pěkná brava tý palby to je lakovaný???
[ Link ] jeste jsem pak mel potazeny ty madla cernou, ale to uz jsem nestihl nafotit
www.acemajky.com