Navštíveno 648x

Zdravim, hledal jsem na netu nejaky rozumny repraky a zalibili se mi komponentni repro Spectron. Jenze z mych znamych o nich neni schopnej nekdo neco rict. Nema tu s nima nekdo nejakou zkusenost, at uz dobrou nebo spatnou?
Dik za reference.

02.08.2006, 21:18 |
B-boy Měl jsem subwoofer GT Spectron a byl jsem spokojenej. Je to německá firma a pro začátek doporučuju. Teď jedu v Carpoweru a ty maj taky docela slušný začátečnický sety.
Já je prodávám a mám s nimi velmi dobré zkušenosti :-) Kdyžtak napiš na ICQ a můžeme pokecat.
Ty bandpassy jsou moc bandpassovatý a výkony nadnesený... Nevěřim jim. Nezkusil jsem však. Je to můj subjektivní názor...
Doporučil bych kombinaci powerbass kompa s6c
k tomu carpower black bass a nějakej zes od nich, třeba podle peněz, setík napájecí a bude to hrát, jak z praku:o)

03.08.2006, 18:38 |
Luigi Montoval jsem kámošovi do auta kompa Spectron SPC26Z,jedou přes slušnej zesik,ale příště bych vybral jinak.Je pravda že jsou za dobrou cenu a hrajou docela hlasitě,ale ty výšky jsou hrozný.Záleží na tom co od toho čekáš,ale já bych radši za ty prachy zkusil sehnat něco staršího a kvalitnějšího...
Ja chci slusnou reprodukci za slusnej peniz. Neporebuju aby se mi od basu trepala cela kastle a neporebuju, aby vysky byly skvely. Proste si jen chci pri ceste do prace uzit nejakou svou oblibenou muziku.