Navštíveno 3675x

tak mi prestalo hrat radio, napajeni je pres iso. pojistka je v poradku a ani na zlutym ani na cervenym dratu nemam +12V, co mam jeste zkusis promerit, nebo jak najit zavadu? jedna se o mondeo MKI
Jinak vsechno funguje jak ma? Pojistka i na radiu, i v pojistkovy skrini je ok? Jak se to stalo? Neni kabel nekde prerusenej? :-o
pojistak ave skrince i na radiu OK, jak se to stalo? jednoduche, vypl jsem radio, odpojil ho (pac ted dva dny jezdim s jednim vymlacenym oknem takze v aute nic nenechavam) vzal jsem si ho do batohu a sel, odpoledne prijdu, zapojim a nehraje... nejde tam stava, jestli je kabel nekde prerusenej, mno to asi bude kdyz mi tam nejde stava :) jeste by mi zajimalo proc na origo ford instalace dvakrat - kabel, ja mel zapojenej jen jeden a fungovalo to, a ted jsem prisel na to ze tam je i druhej a nejak nevim proc...
hehe :o)) on kabel nemusi byt vzdy preruseny :o)) v unu si se mnou stava hrala takovym zpusobem ze kdyz jsem mel odpojeny cerpadlo tak tam stava sla, jakmile se pripojilo, nic tam neslo 8-))))
Vsechny ostatni spotrebice jsou ok? Ikdyz nejlehci bude asi natahtat novy kable :o)

02.08.2006, 10:18 |
Smrada (M)
Koukni jestli neni v pojistkovce vic nez jedna pojistka na radio. Ja mel v Pazoutovi 3, pokazdy spojeny s necim jinym
mno jeste dost mozna nefunguje vyhrivani zadniho okna a zrcatek, to kdyz jsem v pondeli pustil tak se mi prave pot vysypalo to sklo, ale v tu dobu radio hralo, hrat prestalo az kdyz jsem dojel do prace a odpojil ho... no jedine novy + od baterky, ale to se mi moc nechce, jednak protoze nemam zadnou pruchodku kudy bych to mohl tahnout... a radsi bych to mel origo zapojeny... mno holt misto stehovani o vikendu budu sedet v aute protoze jedit potichu to me fakt nici
mno zatim jsem kontroloval pojistky na vyhrivani oken, zrcatek a radio, vsechny projedu postupne az vecir, to jsem ted uz netihal, ale je to proste divny, jenom jsem to radio odpojil a pripojil...