Navštíveno 386x

01.08.2006, 05:56 |
kupis Čauky, nevím jsetli se tu řešilo, ale vadilo by zesíkům popř. reprákům, když je budu vypínat a zapínat přerušením spínacího napětí při zapnutém rádiu? Jde mi o to, když budu chtít zastavit a hrát jenom na přední repra (pouze z rádia), tak aby mi nedošla za chvilku baterka. Dík za odp.
Snad jsem to podal srozumitelně :)
No asi by jim to vadit nemelo ne ? Precijen je to snad stejne jako kdyz vytahnes klic ze zapalovani.

01.08.2006, 09:47 |
JiM jj jako michalF asi :) jednodussi ale prerusit REM nez napajeni si myslim alespon ja bych tak udelal :)

01.08.2006, 11:02 |
kupis jasně, že bych přerušil REM, ale jde mi hlavně o to zapínání. Když rádio už bude hrát a já zapnu zesilovače, jestli to tam nehodí nějakou nebezpečnou špičku a nezničí repra. Přece jenom při běžném zapínání se zapnou zesilovače a než začne hrát rádio, tak to chvilku trvá.

01.08.2006, 11:54 |
Hnata covece to je vybornej napad tohle prerusovani - koukam ze se fakt vyplati sledovat tve napady jak na FF tak tady :o) To vis musim koukat co planujes abych nebyl zbytecne pozadu ...
Co se tyka toho preruseni tak to by me taky zajimalo ... osobne si myslim ze to vadit nebude - podle me se kazdopadne nejdriv zapne zesik a po nejake chvilce teprve zacne poustet muziku do repro - preci jen stejne funguje i radio ne? Taky mi nezacne hrad hned jak otocim klickem ...
hele a to jako budes mit v radiu zapojene jak iso tak vystupy na zesik? a jak to radio jako pozna jestli ma hrat ze zesiku? nebo pres iso? ze bych si to takhle udelal taky

01.08.2006, 12:08 |
Hnata radio nepozna vubec nic a hraje z obou vystupu - jak iso tak z vystupu na zesiky ... ja to tak mam taky - predni byly zapojeny defakto na iso a zadni byly na zesiku - ted uz je vzadu jen jeden zesik a tak jsem zadni repro jen vytahnul ze zesiku a pichnul an originalni vystupy z ISA .... proste je funkcni oboje najednou