Navštíveno 897x

Jak si vede značka Rainbow v takový hoře značek a nabídce repráků? Konkrétněji pak model SLX 265 nebo SLX 265 DELUXE...

01.08.2006, 00:20 |
kasos mam deluxe a je to parada vrele doporucuji!

01.08.2006, 00:20 |
kasos mozna jestli ti de o penize tak levnejsi ale stejne kvalitni helix blue DB69

01.08.2006, 00:44 |
JR urcite variantu DeLuxe s vyhybkama ..... za tu cenu velmi dobry repro
Helix Blue mužeš rovnat s nove serie od Rainbow - Bull-Audio (víc www.bull-audio.de), SLX Deluxe je jíne kategorie ....třeba jako Helix HXS Esprit
komponenty Bullaudio BA-CS-650.75 dop. cena 2.395 Kč
komponenty Rainbow 265 SLX dop. cena 3.200 Kč
komponenty Rainbow 265 SLX Deluxe dop. cena 3.900 Kč

Taky mam 265 Deluxe a nemuzu si stezovat. Rozhodne dobra volba !!!
A jak to máte zapojený? Na rádio to hraje v pohodě? Do zesilovače se mi zatím nechce investovat.
měl jsem je v minulým autě a byl jsem spokojenej... na rádio ti moc nezahrajou, ale stačí zesík třebas 50W RMS na kanál a mazec ;-) Několik pohárů z EMMA SQ z loňské sezony jsou trošku důkazem....

01.08.2006, 14:52 |
dddd ja mam taky de luxe a nemuzu si ztezovat
P_H: na rádio se slušnějším výkonem hrajou také...samozřejmě,že zesilovač je zesilovač :))
No, mám 4x52W. Snad to stačí. V technických údajích píšou minimum 30 W.
mitsu...: odkud jsi? U nás by jsi si mohl poslechnout tyhle repra i jen na rádiu...
Rainbow je Rainbow delal jsem je dlouho ....jeste to tu v te dobe nikdo moc neznal a hodne kvalitni zvuk uz od zakladni rady
to CTS: Znojmo, slyšel jsem tu jen ty Helixe Blue 62 přes zesík. Co nakonec pořídím, pojede stejně zatím jen přes rádio, jak už jsem psal.
to VlastaCB..ani dneska moc lidi neznaj (mimo AHC) ale zkusím na tom pracovat....:o)
Tak po přečtení několika diskuzí jsem dostal bobky z toho, že mi rádio neutáhne ty krásný Rainbowy SLX 265.
Protože poslouchám spíš taneční a elektronickou music (na kytarách ani houslích si neujíždím), asi nakonec sáhnu po Hertz DSK165.
Prosím jen o pár příspěvků, zda bude volba dobrá nebo ne. Díky za zkušenosti, rady, nápady...
Už bych měl jít spát, ale ještě připadá v úvahu Rainbow CSX 265. Může mi někdo definitivně říct, že mi to svižně povalí na rádiu Sony CDX-F7750??? Výkon 4x52W.
Těch nabídek je fakt hodně, navíc vítr vane většinou od prodejců... Uvítal bych praktický zkušenosti, díky.

02.08.2006, 01:08 |
JR kup ty SLX265DL a i na radio ti budou hrat pekne.
Opravdu ty SLX ka hrajou i na radio hodne dobre akorat Sony autoradia jsou zname tim ze nemaji moc dobry koncovy stupne (pri 2/3 hlasitosti zacinaji dost znacne zkreslovat)
Vsechno je osobni zkusenost

02.08.2006, 08:59 |
MichalF | Upraveno: 2006-08-02 09:00:50
Mam taky SLX 265 deluxe a hraju to jen na radio ... a to jeste k tomu stale koncernove radio a hraje to dooost dobre.
mitsu ... tady nekdo hraje SC :-)
to profferor W: SC jsem si nidky nezahrál. Je to z původní první hry Soul Blade (rok 96 nebo 97). --- co že? 10 let? --- Zlatý časy PSX... T sem ale nepatří :-))
Tuto diskuzi můžem ukončit, zvolil jsem DSK 165 a DXK 130, tak snad to vyjde a budou hrát přes rádio v poho. Pak napíšu, jak jsem či nejsem spokojenej... A ty Rainbowy snad někdy příště, ale určitě bych do nich šel, kdybych plánoval zesík.
Skoda ze si tady lidi nenechaji poradit