Navštíveno 1296x

zprvu se basak vozil jen na zadnich sedackach
dvere....vytlumene komplet sinus live

dvakrat mer, jednou rez :)

uchyceni :)

i sedet se tam da...:)))

skoro hotovo....:) jen sem tise prihlizel..:)
vse je krmeno carpower HPB-604....

celica, woe....vesnicky podminky...co bys nechtel....ale hraje to jak a prase..... :)

30.07.2006, 23:35 |
JR kvalitni instalace .... /////A 9853 a v tomu HPB-604 :-)))
JR: myslim ze ten zesik tem kompam urcite pridal, za ty prachy je borec spokojenej jak zelva :)

30.07.2006, 23:51 |
kubo tak toto je vazne narocne...........

31.07.2006, 00:23 |
JP No, tak ještě auto a bude:))
krásný příklad,jak rychle ztrojnásobit cenu auta :-)

31.07.2006, 09:17 |
PRESS no ty woe, jako JP

31.07.2006, 10:54 |
Kapka (M)
nejak nechapu...když už neco delam tak to delam poradne...ty kabely,uchyceni atd...bes a hruza....sorry za kritiku....

31.07.2006, 13:26 |
m1tv diesel jak je majitel spokojenej stěm,a ///A ve dveřich?? kamoš je ma ve dveřich v 19 a nejhrajou nic moc...
:o))))))))))))) maraskrrrrrrrrr :o))))))))))))))))))))) !!!!!!
flexa tuning :-)) taky dobrý řešení....

31.07.2006, 14:03 |
Syrup stat tohle auto jednu jedinou noc v Praglu tak uz tam nemas ani ten basak ani to radio

31.07.2006, 14:40 |
dddd a jak se dostanes k prevodovce
johooo!Hned jak sednu k foru hned mne neco veeelice upouta-a vo tom to je!
Pat a Mat-"jak na to u shade!":)))

31.07.2006, 18:07 |
clown no kdyz sem predloni nalepil z prdele samolepku Emphaser na popelnici tak sem netusil, ze to jde i v realu ..
jako je mi lito toho basaku .. ho zabije driv nez mu poridi slusnejsi zesik :o))
clown.... ceka na helix 1000.1
dddd: ten borec zna skodovku uz asi od narozeni...mohl met uz tolik lepsich aut ale nechce.....porad ladi skodovky :o)
kapka: ja to neresim...neni to moje..on to ani nechtel moc extra...to auto jezdi po polu, po lese...vsude...
ta Ska od alpiny hrajou pekne...mozna nema rencek vytlumeny dvere :o)
to se hned pozna,ze ten borec ma ke skodovkam vztah.:))))
tak to kurty aby mu to znovu nevysklilo zadni okno :-DDDDDD

31.07.2006, 21:17 |
kamas Velká paráda!Ten zapík u spolujezdce je originální:-)))
mi to pripomelo slavnosti snezenek - a kozy v pontiacu... ;-)))

31.07.2006, 22:47 |
Cenda clown :-)))
Tak to je prda :-)))))
Prosím o povolení zveřejnit ty fotky. Prosím, prosím, prosím.
Pokud se to povede a oni to otisknou, tak zašlu 1 číslo zdarma na památku.

01.08.2006, 01:26 |
erix7 (K)
Harry-autohifiworld ? LOL
ty kravo, dyt ten woofer je drazsi nez cely auto!!!?? to mirekni jakej magor si do sade v takovymhle stavu poridi tak drahou vybavu??? a jeste to takhle "instaluje" !
-> diesel: A schade má vytlumený dveře? :))))

01.08.2006, 14:32 |
xxx LOL:D tak to je masakr:D
kotass...perfektne, vazne.

03.08.2006, 05:20 |
erix7 (K)
ale stejne, uz sem videl tipky, ktery do medaku kupovaly Slony v akci. kazdy sme nejak zacinali a verim ze i na vesnici pokud budou chtit tak se doparcuji hodne dal. ja taky zacinal kdys ne v zrovna velkem meste na strednim Slovensku s Gelhard ve Formanu (1995) a byl sem king. trosku pozdejc sem se dostal do DE a utratil vse uspory z SK na Slony ( Fiat Uno). Pak mne to vybrali, nejakej cas sem si dal pauzu a zacal znovu (Golf I). To mne bohuzel vybrali taky. pak jsem si poridl v 99 - RX7 a to uz ste mne pozdejc pak uz znali..... aspon 20x end of TUS :) kdyz vidim kluky nahore, neco mne to pripomina... prvni instalace - nechtela hrat za toho boha. ale clovek se uci, pokud ce.

04.08.2006, 08:33 |
Kapka (M)
jasan že každý nejak začínal...moje prvni instalace v aute byla nekdy v roce 98...radio Sony+changer...zesik 4k-Sony..predek Hertzy HSK 165,zadek neco tenkrat of Fenneru...a k tomu nejakou tubu...ale jde o montaž..i když jsem tenkrat vedel prd o zasadách montáže nejakeho autohifi...ale snazil jsem se to udelat trošku hezky...kabely schované...pekne všechno potažené...a ne takovou prasárnu jako tyhle kluci...a kort v dnesni době,kdy všechno co potrebujes kdekoliv koupíš...a ne když jsem si tenktar musel jet pro signálové kabely do Nemecka a pod....