Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nějaká rada by nebyla???

o Navštíveno 572x o
o 30.07.2006, 17:40 | lékař
Mám VW Caravelle T4 a chtěl bych tam dát nějakou dobrou muziku. Seriové přední repro v palubce jsem vyměnil za komponenty od Axtonu, dal je do dveří a výšky nechal v palubce. Zadní repráky šly taky do popelnice a místo nic jsou tam dvoupásma od Alpine... Teď jsem zjistil, že oslnivý výkon 4x50W z rádia od Panasoniku není úplně plnohodnotných a aby se to nepletlo, tak když jedu nějakou delší cestu a chci poslouchat trochu nahlas hudbu(volume na 30 pro Ty co maj podobný model), tak se přehřeje, vypne a tak 10 minut si musim zpívat...
Jedna z možných variant řešení by mohl být 2 kanálový zesilovač na ty Axtony a Alpiny nechat hrát z rádia+1 kanálový zesilovač na nějakou tu bedýnku co hraje basy.
Další varianta koupit 4 kanálový zesilovač. 2 kanály na Axtony a 2 kanály do můstku na kouzelnou bedýnku a Alpiny nechat krmený z rádia.

A nebo 5 kanál??? A k tomu nějaký lepší rádio??

Nechci do toho dávát nějakej pytel plnej peněz, ale mohl by mně prosím někdo poradit nějké efektivní řešení nastalé problematiky?? To auto využívám i k práci a jde mi spíš o poslech než o to aby mě každej veděl v okruhu 2 kilometrů.

Děkuju ta každou, byť sebemenší, radu...

o 30.07.2006, 19:10 | noclue
Robili sme kamaratovu T4 dlhu, daval tam Climatronic, tak jednym vrzom sme to vytlmili a natiahli aj hudbu
mal nejakeho stredneho pioneera s cinch vystupom
tak sme pridali pod sedadlo (druhy rad) MacAudio Z4200 za 140E z MM a Herz HSK165 z druhej ruky dopredu. Vzadu su nejake stare magnaty, co sme kupili za 20E, ale tie asi budu vymenene, ked bude niekto predavat Herze. Subwoofer moc nechcel, chodi casto s detmi.

V tvojom pripade by som pozrel, na aky vykon su tie axtony stavane, ci ma tvoje radio vobec cinch- vystup. Ak nie, skusit vymenit.
V kazdom pripade kupil nejaky silnejsi 4-kanal ako napriklad to Z-ko, ktore mozes pouzit bud na P+Z alebo P+Sub v mostiku. tak mozes pripadne pridat este zosik na Sub.
Inak T4 je veeeelke afto s veeelkymi plochami, takze tlmenie je dost financne narocne, do nevytlmeneho afta by som Sub nedaval, bude Ti vsetko drncat.
Takze v skratke
1ks 4kanal na predne a zadne, troska tlmenia do prednych dveri a pripadne vymenit radio. A budes vy- ;-)
o 31.07.2006, 13:06 | SilverGhost
Jaký máš autorádio? Co jsou ty zadní alpiny zač? Axtony mají dostatečnou zatížitelnost na to, aby mohli jít na zesík. Toho bych se nebál.
Nebo mi napiš na ICQ pod nickem a probereme to.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3807 sekund.