30.07.2006, 17:40 |
lékař Mám VW Caravelle T4 a chtěl bych tam dát nějakou dobrou muziku. Seriové přední repro v palubce jsem vyměnil za komponenty od Axtonu, dal je do dveří a výšky nechal v palubce. Zadní repráky šly taky do popelnice a místo nic jsou tam dvoupásma od Alpine... Teď jsem zjistil, že oslnivý výkon 4x50W z rádia od Panasoniku není úplně plnohodnotných a aby se to nepletlo, tak když jedu nějakou delší cestu a chci poslouchat trochu nahlas hudbu(volume na 30 pro Ty co maj podobný model), tak se přehřeje, vypne a tak 10 minut si musim zpívat...
Jedna z možných variant řešení by mohl být 2 kanálový zesilovač na ty Axtony a Alpiny nechat hrát z rádia+1 kanálový zesilovač na nějakou tu bedýnku co hraje basy.
Další varianta koupit 4 kanálový zesilovač. 2 kanály na Axtony a 2 kanály do můstku na kouzelnou bedýnku a Alpiny nechat krmený z rádia.
A nebo 5 kanál??? A k tomu nějaký lepší rádio??
Nechci do toho dávát nějakej pytel plnej peněz, ale mohl by mně prosím někdo poradit nějké efektivní řešení nastalé problematiky?? To auto využívám i k práci a jde mi spíš o poslech než o to aby mě každej veděl v okruhu 2 kilometrů.
Děkuju ta každou, byť sebemenší, radu...
Robili sme kamaratovu T4 dlhu, daval tam Climatronic, tak jednym vrzom sme to vytlmili a natiahli aj hudbu
mal nejakeho stredneho pioneera s cinch vystupom
tak sme pridali pod sedadlo (druhy rad) MacAudio Z4200 za 140E z MM a Herz HSK165 z druhej ruky dopredu. Vzadu su nejake stare magnaty, co sme kupili za 20E, ale tie asi budu vymenene, ked bude niekto predavat Herze. Subwoofer moc nechcel, chodi casto s detmi.
V tvojom pripade by som pozrel, na aky vykon su tie axtony stavane, ci ma tvoje radio vobec cinch- vystup. Ak nie, skusit vymenit.
V kazdom pripade kupil nejaky silnejsi 4-kanal ako napriklad to Z-ko, ktore mozes pouzit bud na P+Z alebo P+Sub v mostiku. tak mozes pripadne pridat este zosik na Sub.
Inak T4 je veeeelke afto s veeelkymi plochami, takze tlmenie je dost financne narocne, do nevytlmeneho afta by som Sub nedaval, bude Ti vsetko drncat.
Takze v skratke
1ks 4kanal na predne a zadne, troska tlmenia do prednych dveri a pripadne vymenit radio. A budes vy- ;-)