Navštíveno 462x

29.07.2006, 14:48 |
alans Mám A 9851R repro vepředu Magnat BP 216 vzadu Hertz DCX690. Do stupnice 17 na rejdiu vše ok ale hlasitěji už to není ok. Já vím že repro není nějaká špička, ale kdybych to dal třeba na 4kanál 4x50rms tak by to hrálo lépe? A jestli o jak moc. Jedná se mi spíše při vyšší hlasitosti. Jestli to už je tím zkreslením. Díky všem za odpovědi.

29.07.2006, 16:17 |
erix7 (K)
ano bude ti to hrat lepe - teoreticky, prakticky de o to celou instalaci a zaroven jekej 4-kanal na to povesis. pokud emas dobre udelane osazeni repro, tak an to muzes veset co ces.

29.07.2006, 20:04 |
alans No osazení je docela good. 2mm Tecsound a díry zalepený.
Jednoznacne je to tim radiem, proste to neukrmi. Pokud si poridis jakejkoliv slusnej 4k zesik, situace se rapidne zlepsi.
kazde radio aj ked ma udane 4x60W dava tak 4x10 az 4x18W RMS. ziadne aj najlepsie radio nehra bez pocutelneho skreslenia az do maximalnej hlasitosti. staci si pozriet grafy integrovanych zosikov co do nich montuju. navyse ich zdroje su prudovo nedostatocne dimenzovane. Pre SPL rozhodne potrebujes zosik. Pozor este ak uz pocujes skreslenie je to radovo v % resp v desiatkach percent co ti velmy rychlo moze znicit reprduktory (prve vyskove). Ak to skusas cio pocuvas na dost nahlas rozhodne treba vypnut vsetky korekcie (dat na nulu) a vypnut loudnes inak mozes znicit aj basaky. Plati ze skor sa znici prave takymto hranim reprak ako kvalitnym silnym zosikom.