Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 2x 12", nebo 1x 15"?

o Navštíveno 463x o
o 27.07.2006, 06:44 | Meda
Mel bych dotaz-mam origo bednu od RF (2x 12" Punch 400max kazdy, 8 ohm) a krmim to Carpowerem 750W (mustek 500RMS, paralelne zapojene SW) a zajimalo by mne, jestli by treba jeden Punch P3 15" krmeny stejnym zesikem hral lip.. Pak taky jestli v BR, nebo uzavrene ozvucnici..

Vubec by mne zajimalo jestli se vetsi prumer SW rovna lepsimu poslechu..

Dikes

o 27.07.2006, 08:01 | Kleneex
2x12 bude nejen vypadat lib ale bude i lepsi hrat ale ovsem zalezi na tom kolik mas mista v aute a jake mas zesak a kolik maji impendaci a civek na woofru jestli to chces na souteze atd atd neda se to tak pausalne rict vsechno ma sve vyhody a nevyhody ;-)
jestli napises presne co chces z nim delat tak by se to dalo rict
jinak BR jestli mas rad tlak a uzavrenou jestli mas rad kvalitu ale zase je treba vedet na co to chces??
o 29.07.2006, 09:41 | Meda
Na souteze nee, jen na poslech.. Zkousel jsem na ten zesik zapojit jak na mustek, tak na oba kanaly kamaradovu RF T1 12" v BR bedne a nehralo to lip, nez to moje.. On na to ma digital od RF 1kW, takze nesrovnatelny rozdil, ale na tenhle zesik uz to vic asi nepujde..

Tahle bedna ma cca 86x38x38 a myslim, ze vetsi uz by to byt nemuselo.. Ale zase jsem nikdy 15" hrat neslysel a nedokazu posoudit, jestli to treba nebude za o neco vetsi peniz zajimavejsi poslech..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3535 sekund.