Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada Alpine - i-personalize

o Navštíveno 544x o
o 26.07.2006, 13:45 | TUNER
Potřebuju si stáhnout nastavení zvuku do rádia,ale nějak mi to nefachčí....i když jsem to už kdysi dělal a v pohodě,tak teď mi to nějak nejde...:-(
Normálka vložim CDčko se stáhnutýma souborama ve formátu třeba A_Uridic.mp3 a když to šoupnu do áčka tak to pořád jen načítá a nic....Prostě se objeví searching a konec.....Zkusim ještě jiný médium,jestli to neni nějakej shit,ale pak už nevim.
Může mi někdo popsat nějakej postup,jak na to,jestli něco nedělam blbě?

díky moc

o 26.07.2006, 14:00 | clown
searching ..

vypise seznam co nasel ..
zmacknes kulatej nesmysl . zepta se LOAD ? YES / NO

Loading ..

mas bud blby medium, nebo to mas pro jinej typ radia .. treba nastaveni pro 9833 a 9835 kompatibilni nejsou ...
o 26.07.2006, 14:22 | TUNER
clown : Nastaveni je ok....Mam 9835 a nastavení je pro 9835....Právě že se oběví jen searching a nic to nenajde....Hledá to třeba 5 minut a dýl čekat nemá fakt smysl...prostě seznam s tim co je na cd se neobjeví...:-(
o 26.07.2006, 14:24 | clown
10 sekund max.. delal sem to v nedeli
o 26.07.2006, 15:56 | Speed300
V kořenovým adresáři to máš předpokládám jak to má být, ale vypadá to spíš na médium, to samý se mě stalo u 9815, ale tam se narozdíl musí mačkat a podržet ještě čudl pause/displ blackout nebo tak nějak.. a pak to začne teprve downloading...
o 26.07.2006, 19:51 | Kleneex
u me 9855 tam je primo download melo by to byt stejne jako u 9835
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3475 sekund.