Navštíveno 493x

24.07.2006, 11:06 |
RedBaron | Upraveno: 2006-07-24 11:07:34
Dával jsem dopředu kompa SL-F160 + Neo F100 od Sinus Live a jsem spokojen s tím, jak hrajou. Bude velká chyba, když dám dozadu ovály Blue 69 od Helixu místo adekvátních Sinus Live SL240c?
Ahoj dej tam radeji Sinusy,Helixi nejsou špatný,ale...je to základni řada a základ od nich už bohužel nehraje tah jak před 5lety...
nebo novinka Bull Audio od RAC :)
Já bych tam narval DSKáčka...
to ja bych se tech Blue 69 nebal - dobry repra za dobrou cenu
[ Link ]
Proc si kazdej mysli a je presvedcenej o tom ze audio v aute bude hrat nejlip od jedny znacky .........nejvetsi kravina
Milý VlastoCB... Máš sice pravdu ale v tomto případě by jsi si měl dát plínku pod bradu,protože ti z pusinky padají pěkné sračky...Prostě HB69 nejsou lepší než SL240C...
Hifina mas sice napsano 8 let zkusenosti ,ale ja mam 20 let zkusenosti a to je obrovskej rozdil
Pliny uz mi nedavaji pod bradu od ty doby co me prestala mama krmit , tady je krmeni nekdy az dost takze se uklidni a a vykasli se na moji pusinku ju?

26.07.2006, 16:15 |
Hifina 69 | Upraveno: 2006-07-26 16:20:35
Tak to blahopřeji!!!že jsi po 20ti letech došel UZ k tomu,že reproduktory od stejné značky nemusí hrat nejlépe a navic nechapu proč jsi tedy po 20ti letech tvích obrovských skušeností napsal to co jsi napsal..jak jsem řek Pravdu máš,ale prostě a jednoduše v tomto případě NE :)) nevim kolik aut jsi udělal Ty,ale já asi tak 250-300 s toho tak 30 opravdu zajímavích kousků..mimo jiné i třeba předváděcí vůz zn. Panasonic pro čr na rok 200-2001...:)navíc by mě zajímalo co pak jsi si v 86 ozvučil a hlavně čim?znam dost lidí co o hudbě něco ví a zajímavé je zě ti co jí opravdu rozumí většinou mlčí...:) je asi pravda že s tou minulou krytikou jsem asi zbytečně tlačil na pilu ale to jak jsi to napsal mě prostě vyprovokovalo...Pozdravuj mamku a tu plínku si tolik neber...:))))))) !!!!PS- vzkaz pro všechny !!SONY nehraje tak dobře jak se tvrdí...!!!!:))
Koupím si SL240c, ale na základě vlastní úvahy, protože tady jste se místo dobré rady zhádali jak báby na trhu :o(
Sorry RedBaron...udělal jsi dobře...