Navštíveno 788x

chci zkusit nacpat Lopezovi do jeho LR bluetooth HF, ale mam nekolik problemu....
1/ nevim jak na radio - je tam ten zaklad, velikost 2din s CD, nemuzu ani za boha prijit na to jak to vystourat ven
2/ nemate nekdo tuseni jaky konektor se pouziva pro tyhle autocka z kindervajicka?? Je to v podstate.... Ford.... Jaguar.... nevim.
LR jsem jeste nedelal ale vypada ze budes muset rozebrat stredovej panel, podle mne to bude prisrobovany do te konstrukce pod tim, vetsinou 2 srouby z kazde strany.
jednou jsem menil radio v subaru a zalezitost cca 3h, vubec to neslo
mno to me taky desi, podle info z roveru je to rozebrat palubku na obou stranach, a pak zdemontovat ten stredovej tunel, do kteryho je na nejakych bocnich konzolach prisroubovany radio.
Samo ze my ty zmrdi nemuzou poskytnout zadnej obrazek, a jaky tam ma to radio konektor taky nevedi...

24.07.2006, 13:16 |
choze jj to bude oser - přesně jak píše Králík..

24.07.2006, 17:47 |
Daryl (A)
kladivko, dlatko, pilka a stipacky. Bude venku tak to 10-ti minut :)
jinak nezavidim. Zlaty lego VW.
h-honza: ted sis vysvih navod
daryl: no zlaty VW? znam jedno kde se musi radio demontovat i s ofukama topeni a misto konektoru cokolada :-D
Ventilacne ofuky hore na palubke treba dat dole napr. v GolfeV.
Skusil by som este "slepe tlacitka" co tam vidim. S citom s uzkym pevnym nozikom ich skusit vybrat, pod nimi zvyknu byvat skrutky. Ak to nepojde tak moze to skoncit aj s rozoberanim celej palubky...
je naprosto trivialni tady u toho auta, vyndani radia...zalezitost tak 10ti minut, ty bocni plasty sou pouze nacvakany, de to jak po masle.....nevim ceho se vsichni tak bojite..:o))))))))
najdes tam i tel mute na HF normal ve štekru co jde do radia
a samozrejme ze to jde i s ofukama, chce to grif a je to hned venku...taky to je skladacka
diesel.....?? Jaky bocni plasty?? Ja potrebuju sundat celej ten stredovej tunel s ovladanim klimosky atd.
Nevim jestli Te brat vazne nebo jen placas.
Koukal jsem na to z bou a pod a nikde zadny sroub. opravdu to vypada jako nacvakavaci ale nevim....
Stejne jako nevim jakym konektorem je propojeny radio, jestli tam je ISO nebo uz zase neco jinyho.

25.07.2006, 12:50 |
Pekys H-Honza - zkus se zeptat tady, určitě někdo bude vědět jak to sundat a co tam čekat za konektor.
[ Link ]

25.07.2006, 12:54 |
Pekys