Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Help k vyberu radia

o Navštíveno 482x o
o 23.07.2006, 20:57 | Achálek
Jelikoz si nejaka lapka vypujcila mojeho Blapunkta tak potrebuju koupit nove radio moje cenova relace je do 10 000 tak mi poradte co.A jeste moje mensi poradavky chtel bych aby se cd davalo az za panelem a panel byl vyklopny myslim tim kdyz to zapnete ze se naklopy ale vy uz vite co myslim ze tak dekuji za rady.JO a kdyby to slo i z obrazky dekuji

o 23.07.2006, 21:05 | choze
mrkni se na www.audio-art.cz - snad si něco vybereš..
o 24.07.2006, 07:50 | VlastaCB
Koukni na KENWOOD
[ Link ]
o 24.07.2006, 13:54 | Speed300
To je moc málo požadavků co udáváš, taky nenvíme co máš za ostatní komponenty, ale každej ti určitě řekne že třeba s Alpine nebo Clarionem chybu neuděláš.. já třeba prodávám mýho mazlíka viz. zde: [ Link ]
o 24.07.2006, 17:26 | Achálek
To Speed300:velmi zajimavej navrh
o 24.07.2006, 20:26 | jarkn
trochu si priplat a zober Becker :-) [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3214 sekund.