Navštíveno 434x

lidi jak moc vadi kdyz nevim jestli mam spravne zapojeny input do vyhybky? myslim tim + a - ? pripadne jak moc vadi prepolovani stredobasu a vyskaci? nebo jestli to mam zase komplet rozebrat a projit to zpojeni jeste jednou. dik
rozebrat jinak ty kopa znicis

23.07.2006, 14:01 |
ales4 No nevadi to tak ze by se znicil, ale rozebrat a propojit spravne jinak to bude hrat v protifazi a vlastne to "hrat" moc nebude...

23.07.2006, 14:06 |
clown rozebrat ..
ja se z toho posranyho auta zblasznim !!!!! :)))

23.07.2006, 14:11 |
clown a to je dnes pocasi na pohodu :o)
woe .. ja vsera menik cap a zapojoval zesik . meril vzalenosti pro TC .. :o))) jedno Cuba Libre .. a byl jsem taky zmerenej :o)))
sem to zpaojoval na origo draty, na tech jsem mel oznacene + a - a stejne mi jede stredobas dovnitr misto ven... hele ha repracich je + ten mensi pol nebo ten vetsi???
jestli nemam vyhybku dobre a jen spatne zapojeny stredobas... ackoli ja nevim, ziju v domeni ze ten mensi pol je + a to jak u stredobasu tak na vyskaci?
mensi by mel bejt minus..
A co takhle zkusit to u radia tuskovkou a vis to hned.
U vyskace prohozenim akorad malinko uberes hlasitost-jak na kterejch je to znat.
michale odjakziva je na malej pol minus pokud ti to nejak nestimuje tak si to pred zapojenim do vyhybky vyzkousej 1.5 voltovou baterkou
jo tak to je dobry, alespon vim ze mam otocene faze jen na repro a do vyhybky mi to jde spravne.. dik