Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hudba

o Navštíveno 547x o
o 23.07.2006, 13:02 | mladej
Zdravím všechny
Chtěl bych vás požádat o návrh hudby do auta.
zatím mám pouze AR alpine 9852rr a woofer Axton caw259
moje požadavky:
-Je to do auta Fiat coupé
-do předu bych rád komponenty
-do zadu zřejmě koaxialy oboje bych rád živil pouze rádiem
-ještě potřebuju adekvátní zesilovač k wooferu.
chtěl bych aby celá hudba byla vyvážená bude sloužit na běžný poslech žádný ohromující dB nepotřebuju!!!!!
poslouchám téměř vše. Díky moc

o 23.07.2006, 13:06 | choze
velikost reproduktorů?
nějaká cenová představa?
o 23.07.2006, 13:30 | mladej
do předu i do zadu průměr 16
cenovou představu nemám doufám že jí budu mít po vašich návrzích
o 23.07.2006, 14:21 | prohifi.cz
repro napr. :
[ Link ]
+
[ Link ]

nebo
[ Link ]
+
[ Link ]

nebo kvalitnejsi verze
[ Link ]
+
[ Link ]

zesilovac na basak se da pak taky dovymyslet, ale je potreba tusit nejakou tu cenovou predstavu
o 23.07.2006, 15:12 | mladej
Chci se zeptat co si myslíte o komponentních alpine sxs1757
o 23.07.2006, 19:09 | prohifi.cz
tusim, ze maji jenom orezavaci kondiky, celkove bych je dal urcite nize nez vyse zminene - takovy prumer
o 23.07.2006, 19:17 | Honza2.016v
doporučuju i dozadu dát kompa - mám vejškáč ve sloupku...

a řádně vytlumit přední dveře, zadní bočnice a podlepit zadní platíčko- tyhle věci rády rezonujou- toho platíčka teď lituju že sem ho neudělal

zezačátku to ny poslech stačilo, ale s otevřením vejfuku se ztratily všechny basy, takže SW byl nutnost.. navíc ted přemejšlím že muziku zruším- pojetí auta se začíná úbýrat jiným směrem než byl původní záměr ,protože od HSM II stojí v garáži pouze s přístrojovkou a sedačkama řidiče a spolujezdce...

kdyby něco tak něco mám na svejch stránkách :) [ Link ]
o 24.07.2006, 10:05 | SilverGhost
Klidně bych to použil od stejné značky, bude to hrát vyváženě a velmi dobře. Přední kompa Axton CAC2.6, cena 2990 Kč, dozadu bych kompa nedával, přijde mi to jako zbytečné plýtvání peněz a navíc, když nebudou správně nastavené, budou se zadní výškáče tlouc s předními. Takže dozadu koaxy CAX169 za 1800 Kč, kabelová sada k zesíku za 670 Kč a zesilovač na ten Axton. Buď levnější varianta Spectron za 2400 Kč nebo dražší od Axtonu za 2990 Kč. + pár kabelů a desek tlumení a je to vše. Cenově myslím přijatelné, kvalitativně velmi dobré.
Kdyžtak info@corner.cz nebo www.corner.cz
o 25.07.2006, 20:50 | VlastaCB
Zajimavy Radio z vyssi stredni tridy a kompa s nizsi stredni tridy ...............ma to nakej smysl????

Klidně bych to použil od stejné značky, bude to hrát vyváženě a velmi dobře. Silver nejvetsi kravina co se tu objevuje dost casto

Predni kompa Rainbow slx 265 De luxe o tak mozna 3 tridy vys nez Axton ( cena nekde kolem 2700-3000,-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3154 sekund.