Navštíveno 573x

mam v tom trosku bordel, takze bych potreboval malinko poradit :-)
Zacal sem delat vsechno znovu a vyhazel sem z auta vsechno co se dalo a chci znovu natahat kabely. A k nim mam par dotaz...
Vim, ze se nesmi tahat kabel od baterky v blizkosti signalnich kabelu z radia, ale nevim, jestli kabliky co vedou k repro do dveri sou napajeci nebo signalni, tudiz, jestli mi nemuzou rusit signal v RCA kabelech.
Potom, je lepsi tahat prostredkem auta signalni nebo napajeci kabel?
A snad posledni dotaz, co je to TUS? vim vyznam, ale nevim proc zrovna TUS :-)

22.07.2006, 15:36 |
mourl TUS je: Tappaja Upgrade Syndrom. :-) prostě vylepšování stávající muziky...která už jsi jednou dal do auta a hrála.....jinak k Napájecím kabelům. Napájecí kabely můžeš táhnout i podél origo instalace v autě. Signálové by měli být co možná nejdále od různých kabelů. Ty reproduktorové kabely, to už je zesílený signál tzn. vyské napětí (rozuměj 8V ) Natáhnul jsem RCA kabely podél origo instalace vozu a teď se mlátím do hlavy jakou jsem to udělal pikačovinu.Nejlepší bude když natáhneš napájecí levou stranou a RCA kabely prostředkem.
jen dodam ze repro kabely RCA nerusi :o)
no a ja jeste dodam, ze vsechny repro v aute sou hnany prez zesilovac :-) Takze ani v tom pripade to neni problem? A tudiz bude lepsi tahat prostredkem signalni kabely, ze? Protoze tam nic neni, co by je mohlo rusit :-)
Jinak TUS je bomba :-D

22.07.2006, 15:58 |
mourl TUS je svině :-) ale horší je JUS ale to jsem ještě nezažil :-)
JJ jus sem nekde pochytil :-) Ze by Johanik?? :-D

22.07.2006, 16:07 |
mourl myslim že to byl on :-)
Momentalne provadim JUS a doufam ze TUS posunu tak o par mesicu. Ale kdo vi.