Navštíveno 3585x

20.07.2006, 18:52 |
Ladza Chtěl bych vědět jaký je váš názor na zesik Rodek 2180A2 v kompinaci s DLS MS6 a rádio (jen tak pro zajímavost)/////A9813(rádio a kompa mám)
super radijko, jen nevim 2180 mi prijde spis na mustek pro SW, nez na ziveni komp... :o) tot muj nazor

20.07.2006, 19:01 |
Ladza a jak jinak je na tom se zvukem ten rodek kompa by byly aspon nakrmený:-)

20.07.2006, 20:02 |
Ladza nemáte s ním nikdo jiný skušenosti?
Oživuji téma na R2180... Vhodný pohon pro Helix P10 (v uzavřence) - ano/ne? Raději bych něco menšího, ale lze sehnat za rozumný peníz. Děkuji za odpovědi.
Rodeky se mi nikdy nezdály jako nějaká hitparáda. Za mne tedy ne.
Já Rodeka zařazuju do rodiny ACR. Takže od Axtonu, přes Rodek až po Emphaser. Výkon to mělo, ale zvukově jalový. I když přiznám se, na Axtonu jsem začínal a jak to tenkrát odsejpalo :)
Každopádně Rodek je o hodně lepší, než 99% sortimentu Aukra.
Ja si tedy naopak nemyslim,ze Rodeky jsou spatny,vetsina dnesnich zesiku jim nesaha ani po kotniky...zpracovani je velmi dobre a zvukove je to samozrejme na kazdem co se mu libi ,ale zrovna pouziti na sw je to skoro stejne jedno...
Díky, tušil jsem to, právě kvůli tomu ACR. Tak mrknu tady, co jsem si všiml, tak jsou tu nějaký Audisony, A6tky... Pavel prodává ten Soundstream, ale to už je možná lepší ta A6, přece jen je to monoblok.
Tak ono hlavne zalezi v jake cenove hladine se pohybujeme...
A6 nebude stat 1500 jako ten Rodek....
Ten Soundstream je skvelej a je to nej trida..