Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Help - Cvakání ve výškách

o Navštíveno 485x o
o 20.07.2006, 09:35 | Only_One
Tak mi začalo cvakav ve vyskovyhc repro (Rainbow CSX) nejdriv jse msi myslel ze to je nekvalitni nahravkou ale bouhužel po prehrani nekolika originalnich CD stejny problem. Netusite nekdo proc se to deje?

o 20.07.2006, 14:24 | wilibald
No...mám troje a mně tedy necvakají... ;o) Dal jsi málo info...kdy..jak..atd... Ale pokud to dělají to oba, neřízeně, během přehrávání hudby, tak mne napadá jen, že něco bylo hodně špatně zapojeno, nebo nastaveno...a už v tomto okamžiku bych je bohužel hodnotil jako dead...zkus do nich přes výhybky pustit muziku z nějakého "domácího" zdroje zvuku. Když to budou dělat, tak kup nové a hledej příčinu, co je umrtvila...
o 20.07.2006, 15:00 | Smrada (M)
Kouknul bych taky po nejakem moznem zdroji ruseni. Me kdysi cvakal krokovac steracu a taky kdyz sem slapnul na brzdu.
o 20.07.2006, 15:15 | michal_smsmsm (A)
cvakani je divnej zvuk, pravdepodobne to bude ruseni od nejakeho zarizeni co se spousti cyklicky a v rytmu toho to cvaka... zkus pripadne natahnout jine kabely od zesiku a vyzkousej co to bude delat, natahni je normalne vnitrkem auta a dej vedet... jeste nemusi byt nutne dead
o 20.07.2006, 20:28 | wattman
Me dneska nak cvakalo v hlave-tak taky doufam,ze nebudu brzy dead.:))
o 20.07.2006, 22:38 | kamas
wattman :-))))))))))))))))))))))))
o 20.07.2006, 22:43 | Peta_R19
Míro a nenechal si je zapojený při tom dbDragu? :-))))))
o 21.07.2006, 09:57 | VlastaCB
Vypada to nekde na spatnou kostru
o 23.07.2006, 12:44 | Only_One
To Petr 4kanal byl odpojenej. PRicina je nekde v nejakym ruseni. Ted zase chvili hrali uplne perfektně.. Prozkoumam to az pristi tyden budu tlumit dvere tak to cele prekontroluju pripadne pouziju jine kabely
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3357 sekund.