Navštíveno 543x

Zajímá mě, jestli když to za jízdy duní v kufru, tak jestli to jako řidič budu slyšet, nebo to využiju jenom tak, že zastavim na ulici, otevřu kufr a ukážu všem co to dokáže. Já vim, blbá otázka, ale jsem teprve začátečník, ještě žádnou hifi soustavu nemám, teprve se na to připravuju.
co máš za auto? jestli sedan tak máš sklopnou loketní opěrku vzadu?

19.07.2006, 09:23 |
choze co máš za auto?
To je přeci hlavně na poslech v autě. Machrování na náměstí je druhá věc. Sedni si nejdřív do nějakého auta co SW v kufru má a uvidíš ten rozdíl =o))
To já právě nikoho osobně neznám, kdo by to v kufru měl. Takže to v kufru cenu má, že jo? Já uvažuju, že si do kufru koupim SW box se zkousenou zadní stěnou, aby to hezky pasovalo k sedačkám.
nejlepsi bude kdyz prijedes nekam na sraz a nehoho pozadas o poslech

19.07.2006, 09:37 |
choze jj jako králík, určitě si to poslechni, ten rozdíl je znát a pak se poraď s někým co by bylo pro tebe nejlepší.

19.07.2006, 16:50 |
O.G. Tury | Upraveno: 2006-07-19 16:51:28
Ve feldě to budeš slyšet sakra dobře, jen nezapomeň doplnit rozsah něčím v platě, tím myslím nějaký obstojný repro, znám pár lidí co maji na předku dvě cinkátka a vzadu subwoofer, je to mírně nevyvážený potom :o)
Už sem skoro rozhodnutej pro tuhle sestavu:
Autoradio: JVC KD-G322
Repro na zadni plato: Magnat BP 6940 - vice zde
[ Link ] SW Box
[ Link ] Zesilovač
[ Link ] =
Tak co na to říkáte? Jestli máte návrh na změnu nějakýho komponentu, tak to napiště, budu rád.

19.07.2006, 22:20 |
kamas Taky mám Feldu a v kufru mám Em-phasera S4.Ujišťuju tě,že to jako řidič slyšet budeš a nejen to,taky to budeš cítit :-).Pokud budeš chtít,aby z toho měli něco i lidé na ulici,tak se na nějaký otvírání kufru vykvákneš a prostě to jen zesílíš :-).Momentálně si nedokážu představit muziku v autě bez SW!
Zajeď si do kamennýho šopu s autohifi a požádej je o poslech nějakýho SW ve vlastním voze,anebo se stav :-).

20.07.2006, 06:16 |
RadekFM | Upraveno: 2006-07-20 06:17:20
Escudo: Na tom neni nic divneho, doma si na stereo taky nedas repraky i dozadu. Predek + sw je uplne v pohode, pokud ti ovsem nejde jen o co nejvetsi kraval
Mě o žádnej extra hluk nejde. Jde mi prostě o dobrej poslech muziky při jízdě. A taky když sem třeba v garáži nebo prostě někde vedle auta, abych moh otevřít kufr a zahrát nějakou dobrou muziku.
RadekFM: Vzhledem k tomu, že je Felda pětimístná, tak bych počítal i stím, že někdo bude sedět vzadu, nevím jestli jsi někdy seděl na zadních sedadlech auta, který má repro jen vpředu a vzadu sub, ale z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že je to strašný. Měsíc se předělávalo plato, pokud jel někdo semnou a seděl vzadu, tak slyšel dozvuky zpředu a dostával masáže basů zezadu, navíc stereoefekt je fajn i zezadu...
no nevim, jestli je stereoefekt fajn zezadu, ani bych nerekl, ale kdyz se ti na zadní repro složí ti co je vozíš tak proč ne. Já svoje auto řídim z levý přední sedačky, takže pokud m někdo vzadu blbej poslech. může hodit nejakej ten litr do placu, jit pesky a nebo se s tim smířit:-))))))

22.07.2006, 17:14 |
R.I.S slyšel jsem kamošovu felici, sw v kufru našlapnutý plato a ve vnitř kravál jak na triskotece