Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Srovnání prolisů dveří

o Navštíveno 304x o
o 18.07.2006, 22:37 | Djturtle
Jak mám srovnat prolisy ve dveřích? Mdf kroužky jsem si už udělal, ale mám celkem profilovaný dveře. Potřeboval bych to nějak vyrovnat do roviny. Napadla mě buď montážní pěna, nebo nějakej tmel, ale newim jakej. Seřezat, nebo zbrousit do roviny, na to tappajo a nakonec polepit silikonem a prošroubovat kroužky. Nebo jak to děláte vy? Vyřezávat další redukci z mdf je blbost, protože bych to nikdy přesně neudělal.

o 18.07.2006, 23:06 | Goldies
Tmel se skelnym vlaknem? To budu delat ja...
o 19.07.2006, 06:45 | daimondai
Ja jsem dal přes dveře igelit (aby se tmel nepřilepil), pak na kroužky vrstvu tmelu, přitisknout a nechat vytvrdnout. Co přeleze mimo odbrousíš. Pak silikon a prošroubovat.
o 19.07.2006, 07:08 | wilibald
Dej sem foto...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3391 sekund.