Navštíveno 513x

Ahoj lidi. Mám potíž a to v tom že jsem si koupil monoblok mp mono od mac audio. Jsou na něm výstupy pro dva reproduktory. Ty mám. když to připojím tak mi to jede jestli se nemýlím do čtyř ohmů. Chtěl bych to zapojit se dvou ohmovým odporem. Jak propojit repra aby dala 2ohmy to vím ale jak to připojit není ani na zesilovači ani v návodu namalováno. Jinak je v návodu že je stabilní do 1ohm. Připojovací terminál vypydá - - + +. Tak právě nevím jestli to připojit na ty krajní. Dík za každou radu nebo odkaz.
nejaky monobloky maji vystup jako 2kanaly a je to proto, ze uz jsou vnitrne paralelne propojene, takze pripojis 2x 4ohmovy basak a automaticky jedes na 2 ohmy, jak to ma ale tohle mac audio presne nevim... radeji to overit
tusim, ze ho mame skladem, tak kdyztak muzeme mrknout
to Milan: díky moc, kdyby jsi se při chvilce podíval byl bych rád. Z návodu zjistím pendrek. Psal jsem i do JBP tech, ale zatím se mi nikdo neozval.
Podle mě je to uplne jedno kdyby na tom zaleželo tak je to oynačeno jinak -+ -+ zapoj vnitřni na jeden a krajní na druhej...

24.07.2006, 16:37 |
mendo takto ma riesene aj dls A6,vyhoda ked mas dvojcievkovy sw