Navštíveno 523x

Ahoj. Chtěl bych si do auta dát nějaký audio. Jenže tomu vůbec nerozumim. A taky mám málo prachů. Maximum, co do toho chci dát je zhruba 6000 (já vim, je to k smíchu). Chci to udělat, že v předních dveřích nechám původní repráky, vyměnim starý autorádio za autorádio s CD/MP3 a do zadního plata byh chtěl dát dva repráky a subwoofer. Vybral jsem si nějaký komponentu, jenže nevim jestli k sobě budou pasovat, jestli budu potřebovat zesilovač a tak. Mohli byste mi prosim poradit? A nesmějte se mi, že se ptám jak blbec.
Tak tady to sem vybral (nemyslete že tam chci mít 8 repráků, prostě sem vybral několik druhů):
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] Tak děkuju za rady.

18.07.2006, 00:55 |
erix7 (K)
jo, vymen predni repraky na zadni se vyprdni a dej si SW. vem si predni s nenarocnou vyhybkou , menice lepsi konstrukce, mouzes je pak zivit na HU int. zesik a malej 2-kanalek na SW. do 6k to bude spise na par starsich vecicek- a to pocitam nazahrnujes do 6k i samsotnou HU( CD-Tuner).
O.G No zrovna kompa od US Blasteru bych tam vubec nepouzival to uz radsi Rainbow za 2600,- a bude to hrat i na zesilovac i na radio.
Nech si poradit a radsi neco dosetri ,postupem casu zjistis ze levny sracky nema cenu kupovat protoze za nepatrne vic penez se da poskladat taky kvalitnejsi muzika a vydrzi ti hrat daleko dyl a kvalitneji
Do předu kompa, do zadu SW v bedně na zesilovači (lepší než následující varianta, ale dražší). Popřípadě, v předu kompa a vzadu ovály (nejjednodužší a výsledek poměrně uspokojivý). Pravděpodobně budeš muset vzít bazarové kousky, nebo přitalčit s cenou, počítám, že tak cca za 8tis už by se dalo rozmoci mnohanásobně lépe. Třeba tak:?? Je to jenom nejlevnější solidní řešení, dle mě. Nezapomeň ještě pár kaček na lamino, a mdf desku.
radio:
[ Link ] SW:
[ Link ] kompa:
[ Link ] zesilovač:
[ Link ] [ Link ]
Děkuju za rady, rozhod sem se, že ještě něco našetřim. A ještě mám jednu blbou otázku. Když si koupim SW v ozvučnici, kam to mám dát? V kufru mi to za jízdy když budu poslouchat muziku, bude asi k ničemu. Nebo ne?

18.07.2006, 18:37 |
cira | Upraveno: 2006-07-18 18:38:56
To O.G. Tury:Měl bych na prodej SW i se zesikem za 2k.
SW:
[ Link ] Zesilovač:Spectron Spa 2100 2x100w MAX,2x 50W RMS,1x150W RMS
Foto kdyžtak dodám.

18.07.2006, 18:58 |
cira | Upraveno: 2006-07-18 19:00:52
Jo a ten SW je v bedně s basreflexem.
No, pro lepší a čistší poslech bys měl mít membránu přímo, ale to se týká poctivého SQ pro normální poslech, vzhledem k prostupnosti nízkofrekvenčních vln ti to v kufru bude hrát dobře, povětšinou se tak instaluje a proto jsou boxy i na zadní straně zkoseny dle sedaček.