Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poradíte mi s audio sestavou?

o Navštíveno 523x o
o 17.07.2006, 21:05 | O.G. Tury
Ahoj. Chtěl bych si do auta dát nějaký audio. Jenže tomu vůbec nerozumim. A taky mám málo prachů. Maximum, co do toho chci dát je zhruba 6000 (já vim, je to k smíchu). Chci to udělat, že v předních dveřích nechám původní repráky, vyměnim starý autorádio za autorádio s CD/MP3 a do zadního plata byh chtěl dát dva repráky a subwoofer. Vybral jsem si nějaký komponentu, jenže nevim jestli k sobě budou pasovat, jestli budu potřebovat zesilovač a tak. Mohli byste mi prosim poradit? A nesmějte se mi, že se ptám jak blbec.

Tak tady to sem vybral (nemyslete že tam chci mít 8 repráků, prostě sem vybral několik druhů):
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Tak děkuju za rady.

o 18.07.2006, 00:55 | erix7 (K)
jo, vymen predni repraky na zadni se vyprdni a dej si SW. vem si predni s nenarocnou vyhybkou , menice lepsi konstrukce, mouzes je pak zivit na HU int. zesik a malej 2-kanalek na SW. do 6k to bude spise na par starsich vecicek- a to pocitam nazahrnujes do 6k i samsotnou HU( CD-Tuner).
o 18.07.2006, 08:10 | VlastaCB
O.G No zrovna kompa od US Blasteru bych tam vubec nepouzival to uz radsi Rainbow za 2600,- a bude to hrat i na zesilovac i na radio.
Nech si poradit a radsi neco dosetri ,postupem casu zjistis ze levny sracky nema cenu kupovat protoze za nepatrne vic penez se da poskladat taky kvalitnejsi muzika a vydrzi ti hrat daleko dyl a kvalitneji
o 18.07.2006, 09:01 | Meteorik
Do předu kompa, do zadu SW v bedně na zesilovači (lepší než následující varianta, ale dražší). Popřípadě, v předu kompa a vzadu ovály (nejjednodužší a výsledek poměrně uspokojivý). Pravděpodobně budeš muset vzít bazarové kousky, nebo přitalčit s cenou, počítám, že tak cca za 8tis už by se dalo rozmoci mnohanásobně lépe. Třeba tak:?? Je to jenom nejlevnější solidní řešení, dle mě. Nezapomeň ještě pár kaček na lamino, a mdf desku.
radio: [ Link ]
SW: [ Link ]
kompa: [ Link ]
zesilovač: [ Link ]
[ Link ]
o 18.07.2006, 17:04 | -Hans-
Dobře Meteorik...
o 18.07.2006, 17:21 | O.G. Tury
Děkuju za rady, rozhod sem se, že ještě něco našetřim. A ještě mám jednu blbou otázku. Když si koupim SW v ozvučnici, kam to mám dát? V kufru mi to za jízdy když budu poslouchat muziku, bude asi k ničemu. Nebo ne?
o 18.07.2006, 18:37 | cira | Upraveno: 2006-07-18 18:38:56
To O.G. Tury:Měl bych na prodej SW i se zesikem za 2k.
SW: [ Link ]
Zesilovač:Spectron Spa 2100 2x100w MAX,2x 50W RMS,1x150W RMS
Foto kdyžtak dodám.
o 18.07.2006, 18:58 | cira | Upraveno: 2006-07-18 19:00:52
Jo a ten SW je v bedně s basreflexem.
o 20.07.2006, 20:46 | Meteorik
No, pro lepší a čistší poslech bys měl mít membránu přímo, ale to se týká poctivého SQ pro normální poslech, vzhledem k prostupnosti nízkofrekvenčních vln ti to v kufru bude hrát dobře, povětšinou se tak instaluje a proto jsou boxy i na zadní straně zkoseny dle sedaček.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3325 sekund.